SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayetle İlgili 'Kayınbirader' Tutuklandı

0
Güncellendi - 2018-08-07 05:17:37
Cinayetle İlgili 'Kayınbirader' Tutuklandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 9 Temmuz günü öldürülmüş olarak kaldırımda bulunan 35 yaşındaki oto kiralama işi yapan şahsın, cinayetin faili olduğu iddiasıyla aranan kayınbiraderi, 27 gün sonra yakalandı ve mahkemece tutuklandı.

Olay, 9 Temmuz 2018 tarihinde gece saatlerinde Çöşnük Mahallesi yeni açılan Güney Kuşak Yolu üzerinde meydana geldi. Atatürk Caddesi'nde oto kiralama işi yapan Oğuzhan Tut (35) adlı şahıs, tabancayla öldürülmüş olarak kaldırımda bulunmuştu.

Cinayetin faili olarak belirlenen, ancak firarda olan Levent Ç., uzun süredir izini süren polis tarafından il dışında yakalandı ve Malatya'ya getirildi.

Oğuzhan Tut'un (yandaki fotoğrafta) öldürülmesinden 27 gün sonra yakalanan Levent Ç., Adliye'ye sevkedildi ve mahkemece tutuklandıktan sonra cezaevine gönderildi.

Bu arada, Levent Ç.'nin, tutuklandıktan sonra cezaevine götürülmekte iken arkadaşları tarafından çekilen fotoğrafı, sosyal medya hesabından paylaşıldı.

ARKADAŞINI KORKUTMAK İSTEMİŞ..

Öte yandan Pazar günü sabaha karşı, bir otomobilin arkasına bomba süsü verilerek, fitil vazifesi görmesi için bağlanan naylon ipi ateşlenen, ancak sönen tüpgazı buraya koyduğu ve farkedilince kaçtığı bildirilen şahsın 19 yaşındaki Y.E.A. olduğu, bir süre sonra yakalandığı ve tartıştığı arkadaşını korkutmak için böyle bir işe giriştiği iha'nın haberiyle duyuruldu.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatya (5 yıl önce)
    Oguzhan tut yakınlarına Allah sabırlar ihsan etsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Oktay (5 yıl önce)
    Neden öldürdü acaba araları çok iyiydi yakından tanıyorum.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Okan (5 yıl önce)
    Biri mezara biri duvara gitti şeytan her zamanki iş başında
    0
    0
    Yanıtla
  • Remziye tut (5 yıl önce)
    Ellerin kırılsın insafsız katil ne istedin allah seni bildiği gibi yapsın inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla