SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet Gibi Kaza

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, yapım çalışması süren yolda üzeri kapatılmayan kanala düşen kamyonun sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, Adıyaman-Malatya karayolunun Doğanşehir ilçe yol ayrımında meydana geldi. Sinan Mengi idaresindeki 63 VH 021 plakalı saman yüklü kamyon, sürücüsünün fark etmemesi üzerine tek şeritli yolda seyir halindeyken yapımı devam eden yol inşaatında üzeri kapanmayan kanala düştü.

Feci kazada, 7 çocuk babası olan Sinan Mengi olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücünün cesedi olay yerine gelen sivil savunma ekiplerince çıkartıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Koyunoğlu Mahallesi 2. Hamamcı Sokakta 29 yaşındaki Y.İ. yönetimindeki iş makinesi ile hafriyat yüklerken çalışmaları izleyen 8 yaşındaki E.K.’nin yaralanmasına neden oldu.

Tevfik Temelli Caddesi’nde 21 yaşındaki A.Y. yönetimindeki otomobil ile giderken aniden yola çıkan 5 yaşındaki M.P.’ye çarpıp yaraladı.

Niyazi Mısri Caddesinde 27 yaşındaki H.U.’nun yönetimindeki oto aniden hareket edince, 33 yaşındaki E.P.’nin yönetimindeki motosiklete çarptı ve motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kuluncak ilçesi Hükümet Konağı önünde 26 yaşındaki A.Y. yönetimindeki motosikletle kasise hızlı girince düştü ve yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 21.45 sıralarındaki kazada sürücünün alkollü ve ehliyetsiz olduğu saptandı.

Darende’den Malatya yönüne gelmekte olan 63 yaşındaki H.A.T. yönetiminde bulunan 34..0944 plakalı otomobil Akçadağ Kahyalı köyü civarında aşırı hız yüzünden kontroldan çıkıp yol kenarındaki toprak yığınına çarptı. Kazada H.A.T. yaralandı.

Malatya-Arapgir yolunun 75. kilometresinde 37 yaşındaki Y.K.’nın yönetiminde bulunan 34..5095 plakalı otomobil Arapgir’den Arguvan yönüne giderken aşırı hız sonucu takla attı. Sürücü hafif yaralanırken araç hasar gördü.

Doğanşehir Sürgü civarında 35 yaşındaki Y.B. yönetimindeki 44…426 plakalı otomobiliyle kavşaktan dönüş yaparken Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan 77 yaşındaki H.Y. yönetimindeki 33..452 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazada araçlarda bulunanlardan 61 yaşındaki N.Y., 34 yaşındaki E.A., 33 yaşındaki S.A. ve 1 yaşındaki Ö.A. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız