SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet Güvenlik Kamerasında..

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:17:26
Cinayet Güvenlik Kamerasında..
A- A+ PAYLAŞ
Cezmi Kartay Caddesi'ndeki bulunan eğlence merkezlerinden yaşanan ve 1 kişinin ölümü 3 kişinin de yaralanmasına neden olan olayla ilgili olarak, cinayet anının güvenlik kamerası tarafından kaydedildiği öğrenildi. 
 
Geçtiğimiz yıl Ekim ayının son gününde meydana gelen olayda, kavgada tabanca ve pompalı tüfekle açılan ateş sonucu birahane işletmecisi 39 yaşındaki Deniz Çakır hayatını kaybetmiş, kardeşi Zülfü Ç. ile birlikte Mahmut İ. (24) ve Erkan T. (30) ise yaralanmıştı. Polis tarafından cinayet sonrası başlatılan çalışmalarda, Orhan D., Serkan Y., Hasan K., Kerem D.,  Resul Ö., Ramazan D., Emrah G.,ve Resul D. adlı şüpheliler tutuklanmıştı.
 
Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde, iki grup arasında çıkan kavga sırasında, merdivenin üst kısmında bulunan sanıklardan Resul D.'nin, pompalı tüfek ile Deniz Çakır'a ateş ettiği ve Çakır'ın bir süre sonra  yere  yığıldığı görülüyor. Öldürülen Deniz Çakır'ın kardeşi Zülfü Ç.'nin ise dizenden yara aldığı ve olay yerinde uzaklaşmaya çalıştığı belirtiliyor. 
 
Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan katil zanlısı Resul D., ifadesinde, “Ben merdivenin başında boşluğa doğru ateş ederken, Deniz Çakır koşarken başında isabet almış, aslında ben onun koştuğunu görmedim. Ben boşluğa doğru ateş ediyordum. Kendisi ateş ettiğim yerden geçerken isabet almış. Ben kaçtım. Deniz’in vurulduğunu bilmiyordum” dedi. 
 
Duruşmada, mahkeme heyeti Serkan Y. ve Resul Ö. hakkında tahliye kararı verildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız