SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet Kurbanı Malatya'da Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2018-09-15 03:12:11
Cinayet Kurbanı Malatya'da Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Ailesinin razı olmadığı birlikteliği yüzünden, babası ve ağabeyi tarafından, beraber olduğu şahısla birlikte öldürülen genç kadının cenazesi Malatya'da toprağa verildi.

Olay, 3 gün önce Kırklareli'nde meydana geldi. İddiaya göre, 22 yaşındaki Tuğba Y., ailesinin razı olmamasına rağmen Caner A. adlı şahısla beraber Kırklareli'nde yaşamaya başladı. Genç kadının buna tepki gösteren 53 yaşındaki babası Abdulkadir Y. ile kardeşi 30 yaşındaki Abdulvahap Y., daha önce evlerine götürdükleri kızlarının, tekrar geldiği Kırklareli'ndeki eve giderek, şahıstan ayrılması için ikna etmeye çalıştı. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü ve Abdulvahap Y., tabancayla ateş açarak kız kardeşi Tuğba Y. ile Caner A.'yı vurdu. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Tuğba Y. ile Caner A. kurtarılamayarak öldü. Olaydan sonra bir otomobille kaçmak isteyen baba-oğul ise polis tarafından yakalandı. Cinayet şüphelisi Abdulvahap Y. polisteki ilk ifadesinde, "Kız kardeşimin kötü yola düşeceğini düşündüğüm için vurdum" dediği öğrenildi.

Baba-oğul tutuklanırken, cinayet kurbanı Caner A.'nın cenazesi İstanbul'da, aslen Malatyalı olan Tuğba Y.'nin cenazesi ise Malatya'ya getirildi. Genç kadının cenazesi, Perşembe günü Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bu arada, aile yakınları olayda ölen kızın zorla Kırklareli’ne kaçırıldığını ve zorla alıkonulduğunu, ailenin ise kızlarını almak için o kente gittiğini öne sürerek, “Kızımızı zorla kaçırdılar. Kızın kaçırılmasının ardından aile Emniyete kayıp başvurusunda bulundu. Bununla ilgili belgeler bizde mevcut. Ardından kızı kaçıranlar, kızımızın kendilerinde olduğunu söylediler. Kızımızı kaçıranlar sıkıntılı bir yaşama sahipler. Kızımız orada zorlu tutuluyordu. Bunun üzerine aile Kırklareli’ne gitti. Ailenin kızı öldürme kastı yoktu, yanlışlıkla kız olayda öldü. Ailemizle ilgili çıkan haberler bizi ikinci kez üzdü. Burada aile olarak mağdur olduk.” diye konuştular.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- gazetevatan.com

FOTO: Olayda öldürülen Tugba Y. ve Caner A.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız