SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet.. Muhtar Öldürüldü

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:33:59
Cinayet.. Muhtar Öldürüldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Pütürge ilçesinde mahalle muhtarı öldürülürken, mahallenin eski muhtarının oğlu ise ağır yaralandı. 

Olay, akşam saatlerinde Pütürge ilçe merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Gündüz (köyü) Mahallesinde, meydana geldi. İddiaya göre; mahallenin yeni muhtarı Hacı Osman Yüksel (60), silahla mahallenin eski muhtarı Burhan Tanrıvermiş’in oğlu Murat Tanrıvermiş’i yaraladı. Çıkan kavgada,  av tüfeğiyle vurulan Hacı Osman Yüksel ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralı Murat Tanrıvermiş, ambulans ile Malatya’ya sevk edilerek Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alındı.

Mahalle Muhtarı Hacı Osman Yüksel’in kim tarafından öldürüldüğü jandarma ekiplerince araştırılıyor. Eski muhtar Burhan Tanrıvermiş’in firarda olduğu ve jandarma ekiplerince arandığı öğrenildi. Gündüz Mahallesinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Jandarma bülteninde olay ile ilgili olarak şu ifadelere yer verildi; 

"Pütürge ilçesinde aralarında muhtarlık seçimlerinden dolayı husumet bulunan muhtar O.Y. isimli şahıs M.T. isimli şahıs ile telefonda tartışması üzerine av tüfeğiyle M.T. isimli şahsa ateş etmesi sonucu şahsı yaralamıştır. M.T. isimli şahsın babası eski muhtar B.T. isimli şahıs ise O.Y. isimli şahsı tüfekle öldürerek firar etmiştir. Firarinin aranmasına devam edilmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız