SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet Sanığına 25 Yıl

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:03:46
Cinayet Sanığına 25 Yıl
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2 yıl önce mahallede rahatsız etme meselesi nedeniyle çıkan kavga olayında 23 yaşındaki genci bıçaklayarak öldüren katil sanığına 25 yıl hapis cezası verildi.

“RAHATSIZ ETME” TARTIŞMASI

Olay 1 Kasım 2013 tarihinde Küçük Mustafa Paşa Mahallesi Rahmi Akıncı İlköğretim Okulu yanında meydana geldi.  Olayda;  Onur K. (22) adlı genç arkadaşları ile birlikte Rahmi Akıncı İlköğretim Okulu civarında dolaşırken, öğlen saatlerinde burada mahalle sakinleri ile küfürlü konuşma ve rahatsız etme meselesi nedeniyle tartıştı. Tartışma esnasında Onur K. ve yanında bulunanlar A.Ö. (18)  adlı genci döverek başından yaraladılar. 

İKİNCİ KAVGA CİNAYETLE SONUÇLANDI 

Aynı gün akşam saat 21.00 sularında A.Ö.’nün ağabeyleri Mehmet Öztürk (23) ve kardeşi Özkan Öztürk (22),  mahallede giderken Onur K. ve arkadaşı Varol H. (21) ile karşılaştılar. Bu esnada taraflarn arasında çıkan kavgada Onur K., üzerindeki bıçakla Mehmet Öztürk’ü kalbinden bıçaklarken, kardeşi Özkan Öztürk ise bıçak sıyrıkları ile yaralandı. Hastaneye kaldırılan Mehmet Öztürk hayatını kaybetmişti.

GİZLENDİĞİ EVDE YAKALANMIŞTI

Olaydan sonra kaçan katil sanığı Onur K. olaydan sonra kaçarak gitmiş olduğu Akçadağ’ın Develi Mahallesinde arkadaşı Erhan A.’nın ağabeyinin evinde gizlenirken, Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince olaydan 3 gün sonra yakalanarak gözaltına alınmıştı.

ÖNCE MÜEBBET, SONRA 25 YIL  

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde olayla ilgili olarak yapılan yargılama sona erdi.  Mahkeme heyeti katil sanığı Onur K.’ya önce müebbet hapis cezası verdi, ardından duruşmalardaki iyi halinden dolayı indirim yaparak, cezayı 25 yıl hapis olarak belirledi. Olayda yargılanan diğer sanıklara ise para cezası verildi.

Bu arada, cinayetten 25 yıl hapis cezası alan Onur K.’nın, işlemiş olduğu cinayet olayından 1 ay önce hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden çıktığı belirtilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız