SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet Sebebi İse

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya'da bir şahsın eşini öldürmesi olayının, eşinin boşanma davası açmasından kaynaklandığı ileri sürüldü.

Olay, Hasanbey Caddesi Hacı Abdi Mahallesi'nde dün akşam meydana gelmişti. Selahattin Kaya (35), tabancayla kafasına ateş edip eşini öldürmüş, sonra ise kendisi kafasına bir el ateş ederek intihara kalkışmıştı. Genç kadın, olay yerinde yaşamını yitirirken, Selahattin Kaya'nın Beydağı Devlet Hastanesi'nin ardından sevkedildiği Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavisi sürüyor.

İki çocuklu olan Akçadağ doğumlu Nurgül Kaya (37) Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldıktan sonra bugün şehir mezarlığında toprağa verildi.

İnşaat işleri yapan Diyarbakır- Bismil doğumlu Selahattin Kaya'nın eşini öldürmesinin boşanma davası açmasından kaynaklandığı ileri sürüldü.

Bu arada olay, Polis Vukuat Raporu'nda "26/06/2011 günü S K isimli şahsın tartıştığı eşi N K’ yı silahla bir el ateş ederek kafasından vurduğu, sonra kendi kafasına bir el ateş ederek yaralandığı görülmüştür. Olay yerinde yapılan incelemelerde (1) adet 7,65 mm. çapında tabanca, (2) adet şarjör, (2) adet kovan bulunarak muhafaza altına alınmıştır. Olayla ilgili tahkikat devam etmektedir." bilgisiyle yeraldı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız