SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet Tanığını Kaçırmışlar!

A- A+ PAYLAŞ

Bir cinayete tanık olan 16 yaşındaki gencin, tutuklu zanlının yakınları tarafından kaçırılıp, ifade değiştirmesinin istendiği öne sürülürken, olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.

16 yaşındaki S.M.’nin babası 54 yaşındaki Ö.M., cinayet tanığı olan oğlunun, bu olayda tutuklu bulunan O.İ.’nin 22 yaşındaki kardeşi E.İ. ile onun arkadaşları olan 22 yaşındaki A.T.K. ve 19 yaşındaki F.D. tarafından kaçırılıp, zanlının babası 55 yaşındaki A.İ.İ.’nin yanına götürüldüğünü öne sürdü ve şikayetçi oldu.

Atatürk Caddesi’nde kaçırılan S.M. ile ilgili olay polis raporunda şöyle yeraldı:

“09.06.2009 günü Asayiş Şube Müdürlüğüne gelen müşteki ifadesinde, oğlu olan mağdurun cinayet olayında tanık sıfatında olduğunu, bahse konu cinayet olayında tutuklu bulunan O.İ.’nin kardeşi E.İ. ve arkadaşları olan diğer iki şüpheli şahıs ile birlikte 09.06.2009 günü oğlunu alıkoyarak babası A.İ.İ.’nin yanına götürdüğünü, cinayet olayında ifade değiştirmesi için oğluna baskı yaptıklarını ve darp ettiklerini, şüphelilerden şikayetçi olduğunu beyanla ifade vermiş, mağdur alınan ifadesinde, babasının vermiş olduğu ifadeyi doğruladığını beyan etmiş, şüphelilerden A.İ.İ., A.T.İ. ve F.D. alınan ifadelerinin ardından C.Savcısının talimatı ile salıverilmiş, diğer şüpheli E.İ. ise çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanmış olup, düzenlenen tahkikat evrakları ikmalen gönderilecektir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız