SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet Uyuşturucu Bağlantılı

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü, 22 Kasım'da Turgut Özal Mahallesi'nde otomobilinin içerisinde tabancayla öldürülmüş olarak bulunan 35 yaşındaki galerici İhsan Y. cinayetiyle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, cinayetin katil zanlılarını yakalamaya yönelik operasyon sırasında ele geçirilen 88.5 kilo eroinle ilgili olduğu da belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"22.11.2007 günü saat:00.15 sıralarında İlimiz Turgut Özal Mahallesi 2.Cadde 1.Sokak üzeri Aksa Sitesi karşısında bulunan 44.AN 262 Plaka sayılı gri renkli Siana marka araç içerisinde, İ.Y. isimli şahıs vücudunun muhtelif yerlerinden tabanca ile vurularak öldürülmüştür, yapılan çok yönlü çalışmalar neticesinde olayla ilgili Y.G., H.K., S.G., H.G., M.Ö. isimli toplam 5 şahıs yakalanmıştır.

Maktül İ.Y. ve yakalanan bu şahıslar arasında Eroin konusunun olduğu ortaya çıkartılarak 88,5 Kg. Eroin maddesi ele geçirilmiştir, yine bu şahıslardan Y.G. isimli şahsa ait 1 adet 9 mm çapında 14’lü tabanca, H.K. isimli şahsa ait 1 adet 9 mm çapında Baretta marka tabanca ve maktül İ.Y’ye ait olduğu anlaşılan 1 adet 9 mm çapında Glock marka ruhsatsız tabancalar ele geçirilmiştir.

Ele geçirilen Eroin maddesi ile ilgili soruşturma ilgili birimimizce yapılmakta olup yakalan 5 şahıs cinayet olayı ile ilgili olarak 26.11.2007 günü adli makamlara sevk edilmişlerdir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız