SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet Yüzünden Kavga.. 1 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-03-01 18:49:57
Cinayet Yüzünden Kavga.. 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Bir kişi av tüfeği ile ateş açılması sonucunda yaralandı. Olayın 3 gün önceki cinayetin devamı olduğu belirlindi.

Olay, Tevfik Temelli Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; M.F. adlı şüpheli av tüfeği ile ateş açarak M.U. adlı şüpheliyi kolundan yaraladı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Yapılan çalışmada yaklaşık 10 dakika içerisinde şüpheli  M.F. adlı şüpheli suç aleti silah ile birlikte yakalandı.  Yapılan çalışmada olayın 3 gün önce Malatya-Adıyaman Karayolu üzerinde Cumhuriyet Örnek Köyü Mahallesi mevkiinde  1 kişinin öldürüldüğü cinayet olayının devamı olduğu belirlendi.

Malatya-Adıyaman Karayolu’nun Cumhuriyet Örnek Köyü Mahallesi mevkiinde  26 Şubat Pazartesi  günü meydan gelen  olayda iki grup arasındaki kavga sırasında av tüfeği ile ateş açılması sonucunda 25 yaşındaki Ali Bayır hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili olarak Ali Ç. ve Emrah K. adlı şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Geldikleri yere gitsinler,kötülüklerini buralara bulaştırmasınlar,yazık bu şehire,yazık bu insanlara..........
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Ölen ve yaralananlar doğma büyüme Malatyalı göç ne alaka
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT BEY. (6 yıl önce)
    Sıfır bir dizisini izleyen mafya oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    güzelim şehir ne hale geldi? resmen teksas'a döndü. çete, mafya, fuhuş rezillik diz boyu. malatya'nın güzelliği şarkılarda kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu şehri bu hale getiren yine bizleriz murat kardeş
    0
    0
    Yanıtla
  • bence biz değil malatya'nın aldığı kalitesiz göç getirdi.
    0
    0
    Yanıtla