SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayet Zanlısına Tutuklama

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:33:53
Cinayet Zanlısına Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir kişiyi tabanca ile ateş açarak öldüren şahıs tutuklanarak cezaevine konuldu.

Fırat Mahallesi 3. Sokak İnderesi mevkiinde, Salı gecesi meydana gelen olayda, V.K.Ö. (35) adlı şüpheli, tabanca ile ateş açarak tartışmış olduğu Melik Özbaysar’ı (33) göğsünden yaralayarak ölümüne neden olmuştu.

İki arkadaş arasında alacak-verecek meselesi nedeniyle çıktığı belirtilen olayın şüphelisi V.K.Ö.'nün, polisteki sorgusunda Melik Özbaysar'dan alacaklı olduğunu, bu nedenle aralarında çıkan tartışmada belinde bulunan tabancanın yere düştüğünü ve arbede esnasında tabancayı yerden almaya çalışırken tabancanın ateş aldığını, bu esnada Melik Özbaysar’ın yaralandığını, daha sonra yakında bulunan otosunun yanına gidip, geri dönerek yaralıyı hastaneye götürmek istediğini, ancak orada bulunanların 112 ambulansı çağırdıklarını söylemesi üzerine, Beydağı Polis Merkezi'ne  giderek teslim olduğunu, suçta kullandığı tabancayı ise ölen Melik Özbaysar’ın borcunun bir bölümüne karşılık daha önce kendisine verdiğini söylediği öğrenildi.

Polisteki sorgusunun ardından Adliye sevk edilen V.K.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada, cinayete kurban giden Melik Özbaysar'ın cenazesi ise Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız