SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayete 5 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 2 grup arasında çıkan kavgada 1 kişinin bıçaklanarak öldürülmesi olayı ile ilgili 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya'da Halfettin Mahallesi'nde ailevi nedenle meydana gelen ve 2 grup arasında çıkan kavgada bıçakla ağır yaralan Sabri Özgül (47), kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde hayatını kaybetmişti.

Olaydan sonra gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 9 kişiden N.K., B.K., S.K., E.K. ve S.K. adlı şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

POLİS RAPORU..
Bu arada Halfettin Mahallesi Adliye Sokaktaki olayla ilgili olarak Polis Vukuat raporunda Müşteki/Şüpheli olarak Diyarbakır doğumlu 47 yaşındaki N.G., Kigı doğumlu 43 yaşındaki A.G., Mersin doğumlu 26 yaşındaki T.G., Kiğı doğumlu 43 yaşındaki A.Ö., Mersin doğumlu 24 yaşındaki E.G., Malatya doğumlu 24 yaşındaki S.Ö., Şüpheli olarak da Bingöl doğumlu 48 yaşındaki S.K., Bingöl doğumlu 46 yaşındaki N.K., Bingöl doğumlu 49 yaşındaki N.K., Bingöl doğumlu 53 yaşındaki A.K., Karakoçan doğumlu 23 yaşındaki S.K., Karakoçan doğumlu 30 yaşındaki E.K., Karakoçan doğumlu 19 yaşındaki S.K., Karakoçan doğumlu 44 yaşındaki M.K., Malatya doğumlu 46 yaşındaki R.K.’nın adları yeraldı.

Olay hakkında da, “10/06/2008 günü saat:10.30 sıralarında, aralarında bulunan bir meseleden dolayı yukarıda belirtilen adreste çıkan kavga sırasında bıçakla yaralanan S.Ö., kaldırıldığı T.Ö. T. Merkezinde hayatını kaybetmiş, görevlilerimizin yaptığı çalışma neticesi, 5 adet sopa, 5 adet bıçak, 1 adet balta elde edilerek, muhafaza altına alınmış olup, olayla ilgili yakalanarak, hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte adli mercilere sevk edilen şüphelilerden N.K., S.K., S.K., E.K. ve B.K. tevkif olmuştur.” denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız