SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayete 5 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Öğretmenevi civarında "sert bakışma ve karşılıklı itişme" yüzünden çıkan kavgada 28 yaşındaki Ankara nüfusuna kayıtlı Semih Altıparmak adlı şahsın öldürülmesiyle ilgili olarak 3 bıçakla yakalanan 39 yaşındaki V.D., 23 yaşındaki M.Ç., 25 yaşındaki M.Ç., 19 yaşındaki A.V.A. ile 16 yaşındaki A.K.G.'nin "İştirak Halinde Bıçakla ve Darp Etmek Suretiyle Adam Öldürme" suçlamasıyla adliyeye verildiler. Zanlıların tamamı tutuklandı.

01.35 sıralarında meydana gelen olayda, Semih Altıparmak'ın dövülüp üst ve arka kısmından, yüzünden ve elinden bıçakla yaralanarak öldürülmesiyle ilgili Emniyet Müdürlüğü'nnden şu açıklama yapıldı:

"13/05/2008 günü Saat:01.35 sıralarında ilimiz İnönü Caddesi öğretmen evi karşısında bulunan lokanta önünde bıçaklı kavga olayının meydana geldiği ve bir şahsın yaralandığının, şahsı darp edip yaralayan Şahıslarında kırmızı renkli bir araç ile olay yerinden kaçtığının öğrenilmesi üzerine olay yerine tefrik edilen ekiplerimizce olay yerinden kaçmaya çalışan V. D., M.Ç., M.Ç., A.V.A. ve A.K.G. kaçma olayında kullandıkları 44 ER…(406) plaka sayılı araç ile birlikte ve yakalanma sırasında yere attıkları üç ayrı bıçak ile birlikte yakalanmışlardır.

Olayda yaralanan S.A. isimli şahıs 112 acil servisince Hastaneye kaldırılmış, olmasına ve bütün tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kayıp etmiştir.

Olayın alkolün etkisi ile maktul ve Şüpheliler arasında sert bakışmalardan ve karşılıklı itişmelerden kaynaklı kavga yüzünden meydana geldiği tespitle, olayın şüphelilerin tamamı suç unsurlu bıçaklarla birlikte yakalanmışlar ve 14/05/2008 günü Saat:14.00’de adli mercilere intikal ettirilmişlerdir.

Halkın huzur ve güveninin sağlanabilmesi amacıyla bu ve benzeri suç şebekelerine karşı daha etkin ve verimli çalışmalara devam edilecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. Ve http://mail.tr.net.tr. İhbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız