SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayete 6 Gözaltı..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:30:45
Cinayete 6 Gözaltı..
A- A+ PAYLAŞ
Battalgazi'de silahlı saldırı sonucunda 1 kişinin hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak 6 kişi yakalanırken, 2 kişi ise aranıyor. 
 
Olay, Battalgazi ilçe merkezinde geçtiğimiz 26 Temmuz Perşembe günü meydana geldi. İddiaya göre, araba alışverişi nedeniyle Ferdi A. adlı şahısla birlikte 4 otomobil ile gelen grubun, o esnada kahvehaneden çıkmakta olan grupla yaptıkları kavgada, silahla ateş açılması sonucunda Mehmet E. ve Ercan K. silahla, İlker E. ise başından aldığı darbe ile yaralanmıştı. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan Ercan K. (30) hayatını kaybederken, Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet E. ise tedavi altına alınmıştı.
 
Emniyetten verilen bilgiye göre, olaya karışan şüphelilerden F.A. (26), B.Ç. (28), B.S. (42), B.E. (26), M.B. (24) ve U.K. (22) adlı şüpheliler yakalanırken, firarda oldukları bildirilen C.A. ve A.Y. adlı şüphelilerin de arandığı belirtildi.
 
Gözaltına alınan 6 şüpheli geniş güvenlik önlemleri altında Malatya Adliyesi’ne getirilirken, bazı şüphelilerin üzerinde kan izleri olduğu görüldü. Olayda kullanılan 1 adet tabanca ile 1 adet av tüfeğinin de polis ekiplerince elde edildiği kaydedildi.
 
Bu arada, olayın araba alım satımından kaynaklanan alacak-verecek meselesi neticesi meydana geldiği bildirildi.
 
POLİSİN VERDİĞİ BİLGİ..
Olay, Polis Vukuat Raporu'nda da şu bilgilerle yeraldı:
 
"ATEŞLİ SİLAHLA KASTEN ÖLDÜRME VE YARALAMA, 6136 S.K.M. 
Suçun Yeri         Battalgazi, Alacakapı Mahallesi 
Suçun Tarihi       26.07.2012-22.00 
İntikal Tarihi     27.07.2012 
Maktul E K: M oğlu, Malatya 1982 doğ., 
Müşteki H M K: M oğlu 1972 doğumlu, 
Şüpheli/Müşteki M E: E oğlu 1980 doğumlu, 
Şüpheli/Müşteki B S: H oğlu 1970 doğumlu, 
Şüpheli/Müşteki İ E: E oğlu 1981 doğumlu, 
Şüpheli/Müşteki F A: M oğlu 1984 doğumlu, 
Şüpheli B Ç: H oğlu 1984 doğumlu, 
Şüpheli B E: V oğlu 1986 doğumlu, 
Şüpheli M B: H A oğlu 1988 doğumlu, 
Şüpheli U K: K oğlu 1990 doğumlu, 
Şüpheli N Y: H B oğlu 1958 doğumlu, 
Şüpheli C K: C oğlu 1974 doğumlu, 
Olayın Özeti     26.07.2012 günü Battalgazi ilçesinde (Araba alım satımından kaynaklanan alacak verecek meselesi neticesi) meydana gelen Ateşli Silahla Yaralama olayı ile ilgili olarak E K isimli şahsın ateşli silahla vurularak yaralandığı Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen EKS olduğu anlaşılmıştır. Olayda M E ve İ E isimli şahısların yaralı oldukları, olayla ilgili yapılan çalışmalarda şüpheli F A isimli şahıs Araştırma Hastanesinde görevlilerimizce darp sonucu yaralı olarak gözaltına alınmıştır. Konu ile ilgili C. Savcısı ile yapılan görüşmede olayla ilgisi oldukları tespit edilen B S olayda kullandığını beyan ettiği 7,65 mm çaplı tabanca ile ayrıca F A, B Ç, B E, M B, U K isimli şahıslar evrakın tamamlanması akabinde mevcutlu olarak C.Savcılığında hazır bulundurulmak üzere gözaltına alınmışlardır. Ayrıca olay yerinde olay yeri inceleme görevlilerince yapılan incelemede 1 adet tüfek incelenmek üzere muhafaza altına alınmıştır. Konu ile ilgili tahkikat kısmımızca devam etmektedir. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız