SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayete 8 Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ
Cezmi Kartay Caddesi'ndeki eğlence merkezinde bir kişinin öldürülmesi, üç kişinin de yaralanması ile sonuçlanan olayla ilgili 8 kişinin gözaltına alındığı, 3 kişinin de arandığı bildirildi. 
 
Olay, geçen Pazartesi gecesi meydana geldi. Birahane ve eğlence merkezlerinin bulunduğu işyerinde çıkan olayda, tabanca ve pompalı tüfekle ateş açıldı. Birahane işleten Deniz Çakır (39) ölürken, Zülfü Çakır (32), Mahmut İpekçi (24) ve Erkan Tok (30) da yaralanmıştı. 
 
Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerince yapılan çalışma sonucunda olayla ilgili M.K. (29), R.D. (35), S.Y. (25), E.G. (21), O.G. (28), M.E. (36), A.A. (27) ve K.D. (20) gözaltına alındı, olaya karışıp firar eden R.D. (30), H.K. (26) ve O.D. (28) adlı şüphelilerinde arandığı bildirildi. 
 
Olay, Polis Vukuat Raporu'nda ise aşağıdaki şekilde yeraldı:
 
"Suçun Nev'i             Ateşli Silahla Kasten Adam Öldürme-Ateşli Silahla Kasten Birden Fazla Kişiyi Yaralama-6136 SKM. 
Suçun Yeri              Akpınar Mah. 
Suçun Tarihi         31/10/2011-20:15 
İntikal Tarihi     01/11/2011 
Maktul                   D.Ç.: S.oğlu, Morhamam 1973 doğ.  
Müşteki M.İ.: A.oğlu, Solhan 1987 doğ. 
Müşteki E.T.: S.oğlu, Malatya 1981 doğ. 
Müşteki Z.Ç.: S.oğlu, Arguvan 1979 doğ. 
Şüpheli                 M.K.: M.oğlu, Malatya 1982 doğ. 
Şüpheli R.D.: A.oğlu, Yeşilyurt 1976 doğ. 
Şüpheli S.Y.: K.oğlu, Malatya 1986 doğ. 
Şüpheli E.G.: M.oğlu, Baskil 1990 doğ.  
Şüpheli O.G.: H.oğlu, Malatya 1973 doğ. 
Şüpheli M.E.: A.oğlu, Baskil1975 doğ. 
Şüpheli A.A.:M.oğlu, Malatya 1984 doğ.  
Şüpheli K.D.:C.oğlu, Malatya 1991 doğ. 
Şüpheli(Firar) R.D.:O.oğlu, Malatya 1981 doğ.  
Şüpheli(Firar) H.K.:.Ş.oğlu. Malatya 1985 doğ. 
Şüpheli(Firar) O.D.:A.oğlu, Malatya 1983 doğ. 
Olayın Özeti         31/10/2011 günü meydana gelen “Ateşli Silahla Kasten Adam Öldürme-Ateşli Silahla Kasten Birden Fazla Kişiyi Yaralama-6136 SKM” olayında işyeri sahibi D.Ç.av tüfeği ile kafasından vurularak olay yerinde EKS olmuş, Z.Ç.ve M.İ.ve E.T.isimli şahıslar ise silahla yaralanmışlar, yaralı şahıslar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmışladır. Konu hakkında C.Savcısına bilgi verilmiş, olay yeri inceleme görevlilerince olay yerinde gerekli incelemeler yapılmış, çok sayıda kartuş ve kovan bulunmuştur. Olayla ilgili ayrıca (1) adet pompalı tüfek ve (2) adet tabanca elde edilmiştir. Olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen yukarıda adı geçen şüpheliler yakalanarak C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınmışlardır, firari şüpheliler O.D., H.K.ve R.D. isimli şahısların ise yakalanmalarına yönelik çalışmalarımız devam etmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız