SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayete İki Tutuklama

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:29:19
Cinayete İki Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Mahalle hattındaki minibüsün şoförü ile mahalle sakinleri arasında ‘yolcu almama’ meselesi iddiasıyla çıktığı belirtilen kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürülmesi olayında 2 şüpheli tutuklandı.

Olay,  7 Ağustos Pazartesi akşam saat 20.30 sularında Beydağı Mahallesi TOKİ yolu üzerinde meydana gelmiş ve “yolcu almama” meselesi iddiasıyla çıkan kavgada Beydağı Mahallesi Hattında çalışan 44 M 219 plakalı minibüs şoförü 23 yaşındaki Gökhan D.  ve 17 yaşındaki kardeşi Ö.D. ile 27 yaşındaki Cebrail Dinçer arasında kavga çıkmıştı.

Kavgada bıçak darbeleri alan Cebrail Dinçer ambulans ile kaldırıldığı İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde hayatını kaybetmişti.

Olaydan sonra Asayiş Şubesi  Cinayet Bürosu ekiplerince kısa sürede yakalanan Gökhan D. ve kardeşi Ö.D. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Adli makamlara sevk edilen her iki kardeş cinayet suçundan tutuklandı.

Şüphelilerden Ö.D.’nin suçu üstlendiği ve Cebrail Dinçer’i kendisinin bıçaklayarak öldürdüğünü iddia ettiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız