SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayete Kurban Gitti

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:59:57
Cinayete Kurban Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Ardahan’da gönül ilişkisi bulunduğu iddia edilen kişi tarafından öldürülen Zeynep Tekinarslan, memleketi Malatya'nın Arguvan ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ardahan merkezde kuaförlük yapan Zeynep Tekinarslan (29) ve aynı araçta bulunan üniversite öğrencisi Nur Ayyıldız (22), uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatlarını kaybetmişti.

İddiaya göre, aralarında gönül ilişkisi olan Ersoy T. ile Zeynep Tekinarslan henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Ersoy T., 34 TG 0983 plakalı aracı ile Tekinarslan’ın kullandığı 75 AT 544 plakalı özel aracın önünü keserek kurşun yağdırdı. Tekinarslan olay yerinde, Ardahan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Nur Ayyıldız da hastanede hayatını kaybetti.

Ardahan’daki otopsi işlemlerinin ardından Zeynep Tekinarslan’ın cenazesi memleketi Malatya’nın Arguvan ilçesine getirildi. Burada Eymir Mahallesi'ndeki babaevine götürülen Tekinarslan’ın cenazesi helallik alınmasından sonra Eymir Kültür Evi'ne getirildi. Kılınan cenaze namazının ardından genç kadının cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze törenine Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ile Tekinarslan’ın yakınları ve vatandaşlar katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız