SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öldürdü, İhbar Etti, Kaçtı

0
Güncellendi - 2016-04-13 01:43:17
Öldürdü, İhbar Etti, Kaçtı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ’da bir şahıs, 2 çocuğunun evde olduğu sırada eşini bıçaklayarak öldürdü. Cinayet sonrası polisi arayan şahıs ‘karımı bıçakladım’ diye kendini ihbar etti ve olay yerinden kaçtı.

Olay, gece saat 22.00 sıralarında merkez İzzetpaşa Mahallesi Çatal Sokak Tek Kooperatifi Sitesi B Blok Kat: 3’deki dairede meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Organize Sanayi'de özel bir şirkette çalışan Serdar Demir (32), henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bir bankada çaycılık yapan eşi Gülcan Demir’i (30) bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra Serdar Demir polisi arayarak ‘ karımı bıçakladım’ ihbarı verdi ve kaçtı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı ekipler olayın yaşandığı eve geldiğinde 2 çocuk annesinin yerde cansız bedenini buldu. Cinayet anında evde bulunduğu öğrenilen Demir çiftinin 3 ve 6 yaşlarında çocukları polis tarafından yakınlarına telsim edildi.

Olayın yaşandığı evde polis ekipleri yaklaşık 2 saat inceleme yaptı. Cumhuriyet Savcısı'nın da olay yerinde inceleme yapmasının ardından genç kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan şüpheli kocanın uzun süre önce, öldürdüğü eşi Gülcan Demir’i kaçırarak evlendiği öğrenildi. Cinayet şüphelisi kocanın yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Elazığ- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız