SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayeti Özel Ekip Çözecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:44:44
Cinayeti Özel Ekip Çözecek
A- A+ PAYLAŞ

7 Eylül Pazar'ı 8 Eylül Pazartesi'ne bağlayan gece yarısı, Beydağı Mahallesi TOKİ Yolu Gönültaş Caddesi üzerinde, otomobiliyle hareket halinde iken açılan ateş sonucu vurulan ve Derme Kanalı'na uçan otomobilinden ağır yaralı olarak çıkarılıp kaldırıldığı hastanede ölen ve müzisyen olduğu bildirilen 48 yaşındaki Aziz Adaş'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmanın oluşturulan özel bir ekip tarafından sürdürüldüğü bildirildi.

İzmir'de tanınmış bir müzisyen olduğu belirlenen Aziz Adaş, bir yakınının düğünü nedeniyle bir süre önce memleketi olan Malatya'ya geldiği, gece yarısı 24.00 sıralarında yönetiminde bulunan 06 KB 507 plakalı otomobiliyle, annesinin evine giderken, eve 100 metre mesafede saldırıya uğramıştı. Tek kurşunla yaralanan Adaş'ın, otomobiliyle uzaklaşmak isterken, kısa mesafede kontrolu kaybetmesi sonucu otomobil, Paşaköşkü'nden TOKİ Konutları'na doğru giden Gönültaş Caddesi'nde Derme Kanalı Köprüsü korkuluklarına çarparak, kanala uçmuştu. Vatandaşların durumu haber vermesi üzerine polis ve 112 ambulans ekibi ilk olarak olay yerine gelmiş, ancak otomobilde sıkışan Adaş çıkarılamayınca, İtfaiye Kurtarma Ekibi çağrılmış, Aziz Adaş önce Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış, buradaki müdahalenin ardından gönderildiği Turgut Özal Tıp Merkezi'nde 02.00 sıralarında ölmüştü. Adaş'ın cenazesi Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU..

Yakınlarının hasımlarının olmadığını ve ne için saldırıya uğradığını bilemediklerini söyledikleri Aziz Adaş'ın katil veya katillerinin belirlenerek yakalanması için, Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu bünyesinde özel bir ekibin oluşturulduğu, görgü tanıkları ile olay yerindeki ipuçlarının, olay yerine yakın güzergahları gören kamera kayıtlarının incelenmekte olduğu bildirildi.

Polis yetkililerinin, katil ya da katillerin belirlenip yakalanması konusunda çok umutlu oldukları, kısa süre içerisinde olayın sonuçlandırılmasının beklendiği öğrenildi.

4 EYLÜL'DE ANJİO OLMUŞ..

Bu arada, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, birçok izleyeni Aziz Adaş'ın ölümü dolayısıyla üzüntülerini içeren ve olayı kınayan mesajlar yazdılar. Adaş'ın, seslendirdiği birçok şarkının kaydının da bulunduğu sayfada, 4 Eylül günü Koroner Anjio olan Adaş'ın, kalbinde herhangi bir sorun çıkmadığına ilişkin notu, izleyicilerinin geçmiş olsun mesajları ile kendisinin en son öldürüldüğü gün olan 7 Eylül'de yazdığı teşekkür mesajı da bulunuyor.

ÜSTTEKİ FOTOĞRAFLAR: Öldürülen Aziz Adaş'ın albümündeki fotoğrafı ile 4 Eylül'de Anjio olduktan sonra hastanede çektirdiği fotoğrafın da yeraldığı sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında bulunan görüntü, sonraki fotoğraflar saldırıdan sonra kanala uçan otomobili ve olay yerinden hastaneye götürülmek üzere ambulansa bindirilirken..

HABER: Savaş BARIŞ, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: İHA- Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız