SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayette 2 Gözaltı

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Boran Köyü sınırlarında öldürülmüş olarak bulunan 23 yaşındaki şahsın katil zanlısı oldukları şüphesiyle 2 kişinin yakalandığı, bunlardan birinin sorgusundan sonra salıverildiği bildirildi.

20 Ocak günü saat 16.00 sıralarında Metin Yüce adlı şahıs, Battalgazi ilçesinin Boran köyü sınırları Karakaya Baraj gölü kıyısında, av tüfeğiyle ateş edilmesi sonucu göğüs ve sırtından aldığı 4 yarayla öldürülmüş olarak bulunmuştu.

Olayla ilgili olarak araştırmayı sürdüren jandarma, 28 yaşındaki Ramazan R. Adlı şahsı şüpheli olarak yakaladı. Bu şahsın evinde yapılan aramada, olayda kullanılabileceği değerlendirilen 1 av tüfeği, 1 kuru sıkıdan döndürme tabanca ile 1 bıçak ve fişekler ele geçirildi. Malzemelere el konulduğu, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu arada, aynı olayla ilgili olarak gözaltına alınanlardan 27 yaşındaki A.K.’nin üzerinde, kendisinin fotoğrafı yapıştırılmış ancak başkasının adına sürücü belgesi bulunduğu bildirildi. Bu şahıs ise ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız