SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinayetten Aranıyormuş

A- A+ PAYLAŞ

Yamaç Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta meydana gelen bir otobüsün kurşunlanması olayıyla ilgili olarak yürütülen çalışmada olayla ilgili 3 zanlı yakalandı. Yakalanan zanlılardan birinin geçtiğimiz yıl işlenen cinayetin yanı sıra uyuşturucu madde bulundurmak ve yağma suçlarından dolayı, diğerinin ise müessir fiil, yağma ve hırsızlık olayıyla ilgili arandığı tespit edildi.

KURŞUNLAMA OLAYININ ZANLILARI YAKALANDI

Edinilen bilgiye göre 16 Temmuz 2009 günü sabah saatlerinde Yamaç Mahallesi Kanalboyu Caddesi üzerinde 44 AF 441 plakalı otobüsün kurşunlanması olayıyla ilgili olarak yapılan çalışmada, Asayiş Şubesi ekiplerince zanlılar tespit edildi. Ekiplerce yapılan çalışma neticesinde, kurşunlama olayının ardından tabancayla kaçan H.K. isimli şahıs ile T.Ş. ve B.D. isimli şahıslarda yakalandı.

Şahısların yakalandığı evde 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet komando bıçağı tabir edilen bıçak, 6.35 gram toz, 92.5 gram ot halinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılardan H.K.’nin, 4 Temmuz 2008 tarihinde Atatürk Caddesi Efe İş Merkezi’nde meydana gelen ve Ramazan Salik isimli şahısın darp edilerek öldürülmesi olayının yanı sıra uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve yağma suçlarından arandığı anlaşıldı.

Yakalanan zanlılardan T.Ş’nin de Eshasa karşı müessir fiil, yağma ve hırsızlık suçlarından arandığı tespit edildi.

H.K. ile birlikte yakalanan T.Ş. ve B.D. isimli şahıslar hakkında yakalandıkları evde bulunan tabanca, tabanca sürgüsü, bıçak ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından iki ayrı evrak tanzim edildiği, H.K. isimli zanlı hakkında ise oto kurşunlama ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçundan ayrı evrak tanzim edildiği bildirildi.

Asayiş Şubesi’ndeki sorguları tamamlanan 3 zanlı adli makamlara sevk edildi. Zanlılardan H.K. kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız