SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çin'de 'Sosyete Anjiosu'nu Anlattı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:00:16
Çin'de 'Sosyete Anjiosu'nu Anlattı
A- A+ PAYLAŞ
İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden, eski dekan Kardiyolog Prof.Dr. Ramazan Özdemir, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yönetimindeki ekip tarafından başarıyla gerçekleştirilen ve halk arasında "Sosyete Anjiosu" olarak adlandırılan operasyonu Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenen uluslararası toplantıda anlattı.
 
Pekin'de her yıl Mart ayında düzenlenen, bu yıl da 10'uncusu gerçekleştirilen CIT 2012 (China Interventional Therapeutics) toplantısına, dünyanın her yerinden ünlü kalp uzmanlarının da yeraldığı yaklaşık 5 bin katıldı. Türkiye'den davet edilen Prof.Dr. Ramazan Özdemir, canlı yayınlarla ilginç konu ve yeniliklerin tartışıldığı bu toplantıda, tıbben radial girişim olarak adlandırılan, halk arasında "Sosyete Anjiosu" diye de anılan, tıkalı damarları açmaya yönelik koldan anjio operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Özdemir, toplantıda radial girişimin zor vakalara uygulanması konusunda Turgut Özal Tıp Merkezi'nde ekip olarak yaptıkları çalışmaları, deneyimleri, örnek vakaların görüntü kayıtları eşliğinde sundu.
 
Çin'deki toplantıya 3 yıldır onur konuğu olarak davet edilen Prof.Dr. Ramazan Özdemir, sunumu sırasında ayrıca Malatya, İnönü Üniversitesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ni fotoğraf ve video görüntüleriyle anlatarak, tanıtım yaptı.
 
KAYNAK: GÖRÜŞ GAZETESİ
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız