SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Cinler Yaptı, Dedi!."

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:27:01
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, şiddet dozu artan gelin kaynana kavgası adliye koridorlarına taşındı. Tartıştığı gelinini üçüncü katın penceresinden attığı iddia edilen kadın, ''kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama'' suçlamasıyla açılan davada yargılanmaya başladı. 

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Cumhuriyet Savcısı olayla ilgili hazırladığı iddianamede, gelin S.B'nin, evde yalnızken tartışmaya başladığı kaynanası R.B. tarafından üçüncü kattaki evlerinin penceresinden aşağı atıldığını, görümcesi İ.Ö'nün ise olay yerindeki delilleri kararttığını ileri sürdü. 

Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlayan davanın ilk duruşmasında tutuksuz sanıklar, R.B. ile kızı İ.Ö, avukatlarıyla hazır bulundu. R.B, savunmasında hakkındaki suçlamaları reddederek, gelininin, ''içine cin girdiğini'' söylediğini iddia etti. Gelininin evde sürekli huzursuzluk yarattığını öne süren R.B, evde yalnız oldukları sırada gelininin camdan atladığını savundu. 

Gelin S.B. de, eşinin evden ayrılmasının hemen ardından kayınvalidesiyle tartışmaya başladıklarını söyledi. Kayınvalidesinin kendisine hakaret ettiğini savunan S.B, daha sonra kayınvalidesinin kendisini tutarak açık olan pencereden aşağı attığını öne sürdü. 

 -Komşulara ''sofra bezi silkelerken düştü'' denilmiş- 

Mahkemede tanık olarak ifade veren S.B'nin kocası A.B, olay günü iş için İstanbul'a gitmek üzere yola çıktığını, evden çıkmadan eşinin kendisine ''Gidersen kötü şeyler olacak'' dediğini, terminale gittiğinde gelen telefonla eşinin camdan atladığı bilgisinin verildiğini anlattı. 

Eşini suçlayan koca, ''Evliliğimizin üçüncü gününden itibaren huzursuzluk yaratıyordu. Sürekli olarak cinlerin kendisine bir şeyler yaptırdığını söylüyordu. Olaydan sonra da sorduğumda kendisine bunu cinlerin yaptırdığını söyledi'' dedi. 

Tanık koca, Yeşilyurt ilçesinin küçük bir yer olması nedeniyle olayı komşularına kaza olarak anlattıklarını belirterek, ''Soranlara, eşimin sofra bezi silkelerken dengesini kaybederek düştüğünü söyledik'' diye konuştu. 

-''İntihara kalkıştı tuzlu ayran içirdik''- 

Mahkeme başkanının olayla ilgili ifadelerinin alınıp alınmadığını sorması üzerine, eşinin karakoldan çağrıldığını ancak iyileşmesini bekledikleri için karakola götürmediklerini savunan A.B, eşinin daha önce de intihara kalkıştığını iddia ederek, ''Bir tartışmamız sonrasında kendisini banyoya kilitledi. Bir takım sesler duyunca içeri girdiğimde çok sayıda ilaç aldığını fark ettim. Tuzlu ayran içirerek kusturduk'' diye konuştu. Tanık koca, mahkeme başkanının ''Hastaneye gitmediniz mi-'' sorusuna ''Hayır'' yanıtını verdi. 

Mahkeme heyeti, diğer tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız