SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinnet: 2 Ölü!

A- A+ PAYLAŞ

Bankadan çektiği krediyi ödeyemeyince bunalıma girdiği iddia edilen şahıs, önce eşini vurdu ardından intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, olay Kuluncak ilçesi Kaynarca köyünde meydana geldi. İddiaya göre, bir süre önce bankadan çektiği krediyi ödeyemeyen Atilla Boyraz (65), psikolojik bunalıma girdi.

Evine icra geldiği için cinnet geçirdiği ileri sürülen Atilla Boyraz, eşi Fatma Boyraz'ı (62) av tüfeğiyle vurarak öldürdü ardından intihar etti.

Olay, Jandarma Vukuat Raporu'nda şöyle yeraldı:

"17.02.2009 günü saat 10.30 sıralarında Kuluncak İlçesi Kaynarca köyünde A.B (Mehmet oğlu 1944 doğumlu)’ın aşırı borçlanmadan dolayı girmiş olduğu ruhi bunalım sırasında tartıştığı eşi F.B (Ahmet kızı 1947 doğumlu.)’ı av tüfeği ile göğüs bölgesine bir el ateş etmek sureti ile öldürmesine müteakip aynı silahla vücudunun kasık bölgesine iki el ateş etmek sureti ile intihar ettiği tespit edilmiştir. Olay yerinde yapılan araştırma neticesinde; olayda kullanılan A.B’a ait ruhsatlı avrasya atlas 2001 ibareli 1013 seri nolu pompalı av tüfeği ele geçirilmiş olup, bilgi verilen C.Başsavcılığının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız