SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinnet Kurbanı Aile

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Fatih'te mal paylaşımı tartışmasında vurulan biri çocuk 3 kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Aile içi kavgada öldüren ve ölenlerin Hekimhan- Kurşunlu'lu oldukları öğrenildi.

Fatih'te 2 kardeş arasında mal paylaşımı sonucu çıkan tartışma sonrası ağabeyi tarafından vurulan Sertif Ateş (45), eşi Gülşen Ateş ve kızları ilköğretim 5'inci sınıf öğrencisi Kardelen Ateş'in cenazeleri yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Cenazeyi almaya gelen yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenazelerin defnedilmek üzere bu gece memleketleri Malatya'ya götürüleceği öğrenildi.

OLAY..
Olay, Pazar gecesi saat 21.30 sıralarında Sancaktar Hayrettin Mahallesi Emirler Çeşmesi Sokak Numara 15'teki binanın 10 numaralı dairesinde meydana geldi. Ortak aldıkları iki dairenin paylaşımı sırasında davalık olan iki kardeşten işçi emeklisi ağabey Bünyamin Ateş, davayı kaybedince dehşet saçtı. Bünyamin Ateş, tekstil atölyesi sahibi kardeşi Sertif Ateş(45), eşi Gülşen ve kızları ilköğretim 5'inci sınıf öğrencisi Kardelen'i, tabancayla vurarak öldürdü. Ailenin 15 yaşlarındaki oğlu D.A ise amcasının elinden kaçarak kurtuldu. Bünyamin Ateş, apartmandan çıktıktan sonra, 3 el havaya ateş etti. "Benim ocağımı dağıttınız" diye bağıran Bünyamin Ateş, daha sonra Şehit Vedat Ulusoy Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde babanın öldüğü belirlendi. Başından ağır yaralanan Gülşen Ateş, kaldırıldığı Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, göğsünden yaralanan kızı Kardelen ise İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

3 kişinin katili Bünyamin Ateş gönderildiği mahkemece tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız