SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinsel İlişki Bahanesiyle!.

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da cinsel ilişki bahanesiyle gasp yapan 4 zanlı Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro ekiplerince yakalandı.

İddiaya göre; T.Ö (27), 50 TL para karşılığında cinsel ilişkiye girmek için B.Y (21) isimli bayanı aradı. Bayan ile akşam saatlerinde buluşan T.Ö yolda yürürken, daha önceden tanıdığı M.D (21) isimli şahsın aracına bindi. Daha sonra araca N.K (19) ve N.A (16)'da bindi. M.D araçta T.Ö, B.Y, N.K ve N.A ile birlikte Orduzu Pınarbaşına gitti. Mesire alanında herkes araçtan indi. T.Ö, B.Y adlı bayana 50 TL para verdi. B.Y, T.Ö'den 20 TL daha para istedi. T.Ö parayı vermeyince, tartışma başladı. Bu arada M.D yanında bulunan silahı göstererek, N.K ve N.A adlı şahıslarla birlikte T.Ö'yü darp etti ve cüzdanında bulunan kredi kartını gasp etti. T.Ö olay yerinden kaçarak, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Ekipleri olay ile ilgili yaptıkları geniş çaplı soruşturma neticesinde T.Ö'nün verdiği ifade doğrultusunda Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile irtibata geçerek 4 zanlıyı yakaladı. Şüpheli şahısların yakalandıkları ikamette ve araçta yapılan aramada müşteki T.Ö'ye ait sürücü belgesi, özel güvenlik kimlik kartı, nüfus cüzdanı ve müştekiye ait kırılmış banka kartı ve şüpheli N.K'nın üzerinden müştekiye ait olduğu tespit edilen cep telefonu ele geçirildi.

Şüphelilerden N.A isimli şahıs yaşının küçük olması sebebiyle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, diğer şahıslar sorgularının ardından adli mercilere sevk edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız