SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinsel İstismara 2 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

14 yaşındaki kıza tehdit ve şantajla cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen 2 kişi tutuklandı. Bu arada 16 ve 5 yaşlarındaki 2 kızı taciz eden sapıklar da aranıyor.

3 KİŞİDEN 2’SİNE TUTUKLAMA..
23 yaşındaki ablası N.L. ile birlikte polise başvuran 14 yaşındaki S.Y. adlı kız, dövülerek cep telefonunun gasbedildiğini ve cinsel istismara uğradığını bildirdi. Araştırma sürerken, iki gün sonra başvuran abla N.L., 19 yaşındaki F.K., 27 yaşındaki T.K. ve 17 yaşındaki C.G. adlı şahısların kardeşi S.Y.’yi gerek ikna ederek, gerekse tehditle cinsel yönden defalarca istismar ettiklerini anlattı. Polis, 3 zanlıyı yakaladı ve S.Y.’ye ait telefonu bu şahıslardan F.K.’nın sattığını saptadı. “Çocuğun Cinsel İstismarı, Tehdit ve Darp” suçlamasıyla adliyeye verilen 3 zanlıdan F.K. ve T.K. tutuklandılar.

5 YAŞINDAKİ KIZA..
Öte yandan Koyunoğlu Mahallesi’nde oturan bir vatandaş, polise başvurarak 5 yaşındaki kızı E,’yi, 20-25 yaşlarında bir şahsın sözlü olarak taciz ettiğini bildirdi.

Polis olayla ilgili araştırmaya başladı.

KAYIP KIZIN İDDİASI..
Öte yandan 59 yaşındaki babası M.A.’nın kayıp başvurusu üzerine aranan 16 yaşındaki A.A. adlı kızın, 5 gün sonra bulunduğu, polise verdiği ifadede adını bilmediği bir internet kafede 22-24 yaşlarındaki H.adlı şahıs ile tanıştığını, bu şahsın Dörtyol civarındaki bir yere kendisini götürüp, yemeğine ilaç karıştırdıktan sonra ilişkiye girdiğini öne sürdü. A.A.’nın tecavüze uğradığı iddiası tıbbi muayenede saptanamazken, polis H.adlı zanlının açık kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız