SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinsel İstismara 9'ar Yıl Hapis

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 15 yaşından küçük genç kızı içki içmek bahanesi ile götürdükleri evde cinsel istismara maruz bıraktıkları iddia edilen 3 gençten 2'sine 9 yıl 2'şer ay hapis cezası verildi.

Malatya'da 5 ay önce 15 yaşından küçük olan H.A. adlı genç kızı, içki içmek bahanesi ile götürdükleri evde alıkoyarak cinsel istismarda bulunmak ve kişi hürriyetinden yoksun bırakmak iddiası ile Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan zanlılar A.M.B., U.D. ve G.A. hakkındaki karar kapalı oturumda açıklandı.

Mahkeme heyeti G.A. hakkında cinsel saldırı yönünden 1 yıl 8 ay hapis cezası, hürriyeti tehdit yönünden ise yine 1 yıl 8 ay hapis cezası vererek sanığın suç tarihindeki yaşının küçük olması nedeniyle verilen cezaları erteledi.
Mahkeme heyeti, G.A.'nın 1 yıl 8 ay denetim altında bulundurulmasına ve 1 uzman görevlendirilmesine karar verdi.

Mahkeme heyeti diğer zanlılar A.M.B. ve U.D. hakkında ise cinsel saldırı yönünden 5'er yıl, hürriyeti tehdit bakımından ise 4 yıl 2 ay olmak üzere toplam 9 yıl 2'şer yıl hapis cezası verdi. Mahkeme heyeti A.M.B. ve U.D.'nin tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

UYUŞTURUCU DAVASI..
Öte yandan uyuşturucu nakletmek iddiası ile yargılanan 3 kişiye de mahkeme 4 yıl 2'şer ay hapis cezası verdi.

Malatya'da polise 323 gram esrar maddesi naklederken yakalandıkları iddiasıyla Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Mustafa B., Süleyman K. ve Gökhan K. hakkında karar verildi. Mahkeme heyetinin son sözlerini sorduğu zanlılardan Mustafa B., "Ben hayatımda esrar kullanmadım. Esrar maddesini de görmüş değilim" derken, Süleyman K. de, "Ben uyuşturucu kullanıyorum. Daha önce de tedaviye tabi tutulmuştum. Olay bundan ibarettir" yanıtını verdi. Diğer zanlı Gökhan K. ise, "Ben uyuşturucu madde
satmıyorum, kullanıyorum. Evliyim, bir çocuğum var. Eşim yakında ameliyat olacak. Bir daha da kullanmamak üzere söz veriyorum" ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti her 3 sanığa da 4 yıl 2'şer ay hapis cezası verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız