SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cinsel Organ' Araması!

A- A+ PAYLAŞ

Gerdek gecesi eşinin bakire olmadığını anlayan çılgın koca, eşine tecavüz eden zanlıyı kayınbiraderiyle birlikte silah zoruyla ormanlık alana kaçırıp önce bıçakladı, ardından cinsel organını kesti. Olayın ardından fundalık alana atılan adamın cinsel organı yapılan aramalara rağmen bulunamazken, hastanede ameliyata alındı.

İddiaya göre, İstanbul'da yaşayan Y.G (43), Malatya'da yaşayan 21 yaşındaki S.A ile arkadaşlık kurdu. S.A ile yaklaşık 2 ay telefonla görüşen Y.G, bir süre sonra Malatya'ya giderek buluştu. Burada genç kıza zorla tecavüz ettiği ileri sürülen Y.G, daha sonra İstanbul'a geri döndü. S.A, yaşanan bu olaydan kısa bir süre sonra H.A ile evlendi. Yaklaşık 18 gün önce evlenen çift, düğünden sonra gerdeğe girdi. Burada eşinin bakire olmadığını anlayan H.A, eşini sıkıştırdıktan sonra acı gerçeği öğrendi. Bunun
üzerine çılgına dönen H.A, eşine tecavüz eden Y.G'nin İstanbul'da yaşadığı adresini öğrendi. Ardından kayınbiraderi İ.K ile bir olup İstanbul'a gelen H.A., YG'yi kaçırmak için plan yaptı.

Hazırlıklarını tamamlayan H.A ve İ.K minibüsle Y.G'nin izini buldu ve silah zoruyla kaçırdı. Maltepe Büyükbakkalköy yolu üzerinde ormanlık bir alana doğru hareket eden ikili, daha sonra Y.G'yi burada araçtan indirdikten sonra darp etti. Daha sonra Y.G'yi önce kasıklarından bıçaklayan H.A ardından Y.G'nin cinsel organını keserek fundalık bir alana attı.

Bu sırada olayı gören çevredeki inşaat işçileri, Y.G'ye yardımcı olmak için araya girmek istediler. H.A, bıçakla kestiği Y.G'ye ait cinsel organı işçilere göstererek 'bu namus meselesidir, yaklaşmayın vururum' diyerek tehdit etti. Bunun üzerine işçiler durumu polise bildirdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan polis, Y.G'yi yerde kanlar içinde yatarken buldu. H.A olay yerinde gözaltına alınırken suç ortağı İ.K ise kaçarak izini kaybettirdi.

Yerde yaralı vaziyette yardım bekleyen Y.G, polisin çağırdığı ambulansla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Y.G'nin burada ameliyata alındığı bildirildi. Gözaltına alınan H.A ise sorgulanmak üzere Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

Meydana gelen olayın ardından 10 kişilik polis ekibi Y.G'nin fundalık alana atılan cinsel organını aramaya koyuldu. Yapılan aramalara rağmen fundalık alanın çok sık olması nedeniyle cinsel organına bulunamadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız