SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinsel Saldırı İddiaları!..

A- A+ PAYLAŞ

Genç kadın kendisine cinsel saldırıda bulunan şahsı eve kilitledi, polise gitti.. Evli kadına “çıplak görüntü” şantajı.. 14 yaşındaki kıza sarkıntılık..

GENÇ KADINA CİNSEL SALDIRI..
Arapgir ilçesi Mehmet Akif Mahallesi’nde oturan 26 yaşındaki R.K. adlı kadın, 16.00 sıralarında polise başvurarak, evine zorla giren 51 yaşındaki K.Ö. adlı şahsın kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu, şahsı kandırarak evinin yanındaki boş eve kilitlediğini bildirdi. Bu başvuru üzerine belirtilen eve giden polis, zanlıyı yakaladı. “Gündüzleyin Mesken Mahsuniyetini İhlal ve Cinsel Saldırı İddiası” suçlamasıyla hakkında işlem yapılan şahsın, bir gün sonra adliyeye sevkedilmek üzere savcı talimatıyla salıverildiği bildirildi.

EVLİ KADINA ÇIPLAK GÖRÜNTÜ ŞANTAJI..
Fırat Mahallesi’nde oturan 41 yaşındaki İ.K. adlı şahıs, polise başvurarak, kendisini telefonla arayan 43 yaşındaki U.K. adlı şahsın, 23 yaşındaki eşi S.Ç. ile ilgili fotoğraf ve görüntüler olduğunu öne sürerek tehditte bulunduğunu, ayrıca akşam 20.30 sıralarında bu olayla bağlantılı olarak evine gelen 21 yaşındaki İ.A. ve 30 yaşındaki K.B. adlı şahısların kendisine silah göstererek tehdit ettiklerini bildirdi. Bu olay üzerine ifadesine başvurulan S.Ç. adlı kadın, evlenmeden önce beraber olduğu U.K. adlı şahsın, kendisine ait açık-saçık görüntüler içeren CD olduğunu söyleyip tehditte bulunduğunu, babası M.K.’ya ait evin camlarını kırdığını öne sürdü. Polis bunun üzerine U.K., İ.A., K.B. ve olaya karıştığı öne sürülen 18 yaşındaki E.K. adlı şahısları yakaladı. İ.A.’ya ait otoda yapılan aramada 2 adet CD ile 17 fotoğraf bulunduğu, şahıslar hakkında araştırmanın sürdüğü bildirildi.

Bu arada, bu olaydan 2 gün önce de 43 yaşındaki U.K.’nin savcılığa başvurarak, yaklaşık iki yıldır birlikte yaşadığı ve evlenmeyi düşündüğü S.Ç. adlı kadının, bu beraberliklerinden olan oğlunun 41 yaşındaki İ.K. adlı şahıs tarafından Fırat Mahallesi’ndeki bir evde zorla tutulup dövüldüğü iddiasında bulunduğu, o gün ifadesi alınan İ.K. adlı şahsın bu suçlamayı kabul etmediği ve serbest bırakıldığı da anlaşıldı.

Öte yandan, 14 yaşındaki G.Ö. adlı genç kız, Akpınar Azizler Sokağı’nda saat 17.00 sıralarında yürümekte iken tanımadığı birinin kendisine elle sarkıntılıkta bulunduğunu, olayı gören 16 yaşındaki abisi S.Ö.’nün müdahale ederek şahsın elinden kurtardığını bildirdi. Bu olaydan bir gün sonra sarkıntılık olayı zanlısı 14 yaşındaki M.K.’nın 15 yaşındaki arkadaşı S.G. ile birlikte, bir gün önceki olayda kendisine müdahale eden S.Ö.’yü döverek yaraladığı gerekçesiyle yakalandı. Polis M.K. hakkında yasal işlemi sürdürürken, arkadaşı S.G.’yi arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız