SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cinsel Saldırılar ve Fuhuş

A- A+ PAYLAŞ

Caddede yürüyen genç kıza sarkıntılık eden şahıs tutuklandı. Evli genç kadını taciz eden bir kişinin de polisçe arandığı bildirildi. 2 ayrı taciz ve 1 fuhuş olayına da polis müdahale etti.

SARKINTILIK..
17 yaşındaki E.P. adlı kız öğrenci 07.50 sıralarında Sivas Caddesi’nde okuluna gitmek üzere yürümekte iken 29 yaşındaki A.Ş. adlı şahısın elle sarkıntılığına uğradı. A.Ş., çevrede görevli polisler tarafından gözaltına alındı ve “Taciz” suçlamasıyla gönderildiği mahkemece tutuklandı.

“KEZZAP ATARIM..”
Hasanbey Mahallesi’nde oturan 25 yaşındaki S.K. adlı kadın da, savcılığa başvurarak, 37 yaşındaki Y.K. adlı şahıs tarafından sürekli taciz edildiğini, şahsın “Eşinden ayrıl. Benimle evlen. Evlenmezsen yüzüne kezzap atarım. Eşini öldürürüm.” diye tehditte bulunduğunu öne sürdü. Genç kadının şikayeti üzerine şahsın aranmasına başlandı.

CİNSEL SALDIRI
Çöşnük Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki C.B. adlı bayan, polise başvurarak 55 yaşındaki M.A. adlı şahsın rızaları olmadığı halde evlerinde kaldığını, kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdü. Bu şikayet üzerine şahıs hakkında “Cinsel Saldırı ve Konut Dokunulmazlığını İhlal” suçlamasıyla işleme başlandı.

TACİZ.
Paşaköşkü Mahallesi’nde 8 yaşındaki A.adlı kız çocuğa cinsel tacizde bulunan 18 yaşındaki H.K. polis tarafından yakalandı. Özürlü raporu olduğu da anlaşılan H.K. adlı şahıs, sevkedildiği adli mercilerce Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi edilmesi için, Elazığ’a gönderildi.

FUHUŞ BASKINI..
Ferhadiye Mahallesi Akdulkadir Eriş Sokağı’ndaki bir evde fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine polis 18.00 sıralarında baskın yaparak 38 yaşındaki S.Z.G. adlı kadın ile 41 yaşındaki S.D. adlı şahsı yakaladı. Kadına fuhuş yapması için aracılık yapıp yer temin etmekle suçlanan S.D. adlı şahıs mahkemece tutuklanırken, kadın salıverildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız