SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cinsel Tacizci' Elde Ama!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da son günlerde meydana gelen elle taciz ve tehdit olaylarının zanlısı olarak temizlik işçisi olduğu bildirilen S.D. adlı şahsın yakalandığı bildirildi.

Polis tarafından yapılan açıklamada, iki olayın mağdurunun belirlendiği ifade edilirken, zanlının "müştekisi saptanamayan" birkaç olayının daha bulunduğu kaydedildi.

Polisten yapılan açıklama şöyle:

"İlimizde meydana gelen Elle Cinsel Taciz ve Tehdit olaylarıyla ilgili, temizlik işçisi olarak çalışan şüpheli S.D. 11.12.2006 günü saat 17.00 sıralarında Turgut Özal Mahallesi 2.cadde üzerinde yakalanarak, gözaltına alınmış ve yapılan çalışmalarda;

1- 01.12.2006 günü saat 18.15 sıralarında ilimiz Özalper Mahallesi 2.cadde 5.sokak ,2. ara üzerinde yoldan geçen bayana elle sarkıntılık ve tehdit olayı,

2- 05.12.2006 günü saat 16.30 sıralarında ilimiz Özalper Mahallesi 2.cadde 5. sokak, 2. ara üzerinde yoldan geçen bayana elle sarkıntılık ve tehdit olayı,

Yukarıdaki olayları gerçekleştirmiş, şüpheli alınan beyanında müştekisi tespit edilemeyen birkaç olayı daha gerçekleştirdiğini beyan etmiş ancak bu olayların mağdurlarına ulaşılamamıştır.

Konu ile ilgili olarak hazırlık tahkikat evrakı ile birlikte şüpheli Cumhuriyet Savcılığına çıkartılmıştır."

Müştekisi belirlenemeyen olaylar, tacize uğrayan bazı bayanların durumu polise bildirmediğini ortaya koydu.

Taciz zanlısının adliyeye götürülürken, fotoğrafını çeken basın mensuplarına gülümsediği görüldü.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız