SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Çıplak Fotoğrafımı Çektiler”

A- A+ PAYLAŞ

 

Polise başvuran 26 yaşındaki kadın, kendini çağıran tanıdığı kadının zorla bir şahısla çıplak fotoğrafını çektiğini ve şantaj yaptığını öne sürdü.

26 yaşındaki C.K. adlı kadın, daha önceden tanıdığı 35 yaşındaki Z.S. adlı kadının, kendisini Zafer Mahallesi’ndeki evlerine çağırdığını, kapıdan girer girmez kafasına vurup kapıyı kilitlediğini ve dövdüğünü, zorla yatak odasına götürüp soyunuk vaziyette 56 yaşındaki İ.K. adlı şahısla birlikte çıplak fotoğraflarını çektiğini, “Bu benim garantim. Birilerine olanları anlatırsan fotoğrafları ailene veririm.” diye tehdit edip şantaj yaptığını, kadına 34 yaşındaki İ.A. adlı şahsın da yardımcı olduğunu polise anlattı. Kadınla fotoğrafı çekilen İ.K. adlı şahıs da şikayetçi olurken, Polis Z.S. ve İ.A.’yı gözaltına aldı.

Öte yandan Battalgazi’nin Alacakapı Mahallesi’nde oturan 33 yaşındaki Ö.Ö. adlı kadın da, internet ortamında tanıştığı Ö.U. adlı şahısla paylaştığı bir fotoğrafının internet sitesinde izinsiz kullanıldığını, tanımadığı şahısların evlilik için kendisini aradıklarını, bu nedenle telefon numarası, kimlik bilgisi, internet adresi ve fotoğrafını izinsiz kullandığını düşündüğü Ö.U.’dan şikayetçi olduğunu söyledi. Polis Ö.U.’yu arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız