SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çıraktım Şimdi Usta Oldum'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili ve 22 Temmuz’da yapılacak seçimlerde 1. sıra adayı Mevlüt Aslanoğlu ile 4. sıra adayı Rahmi Yüce birlikte gittikleri Arapgir ilçesinde ve köylerinde vatandaşlarla tek tek görüştüler.

Cumartesi günü gerçekleşen ziyaret sırasında ilk olarak Arapgir Çakırsu Köyü’nü ziyaret eden Aslanoğlu ve Yüce, Köy Kütüphanesi önünde vatandaşlar tarafından Türk Bayrağı eşliğinde karşılandılar. Vatandaşlarla görüştüler ve burada birer konuşma yaptılar.

Aslanoğlu buradaki konuşmasında, “ 2002 seçimlerinin ardından yaklaşık 4.5 yıl süren parlamento yaşantısında vermiş olduğunuz vekaleti en iyi şekilde yerine getirmek için çaba gösterdim ve sizlerin boynunu yere eğdirecek bir olumsuzluk yapmadım. Sık sık sizlerin yanına gelerek sorunlarınızın çözümü için çaba gösterdim. Yapamadığımız tek şey yolunuzun asfaltı olmuştur. Bununda nedenlerini sizler çok iyi bilmektesiniz” dedi.

Aslanoğlu, geride kalan dönemde çırak olduğunu şimdi ise usta olduğunu belirtti.

CHP Milletvekili adayı Rahmi Yüce’de konuşmasında devletin sosyal ilkesi kapsamında yapacağı hizmetlerde eşit davranması gerektiğini belirterek, kendilerinin de bu sorunların çözmek için çaba göstereceklerini belirtti.

Yüce, Çakırsu Köyü’nün her zaman Atatürk Devrimlerine ve Cumhuriyete sahip çıktığını belirterek, “ Şimdi AKP ortaya çıkarak sayın Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı seçilememesini gündeme getirip mağduru oynamaya çalışıyorlar. Bizde Cumhurbaşkanı makamına Atatürk, İsmet İnönü ve Ahmet Necdet Sezer gibi insanların oturmasını istiyoruz” dedi.

Aslanoğlu ve Yüce daha sonra Arapgir Bostancık Köyü’ye giderek burada da bir grup vatandaşla görüştüler. Aslanoğlu Çakırsu Köyü ile bağlantılı olarak Bostancık Köyü yolunun da uzun yıllardır yapılmadığını, 2 seçimdir seçimlerden bir kaç gün önce iş makinelerinin gelerek çalışmaya başladığını oysa seçimin ardından çalışmanın durdurulduğunu belirterek, “ Ben o dönemlerde de sizlerden oy istemedim. Ancak 2 seçimdir yeterince destek görmedik ve ben bundan kırıldım. Takdir sizin. Kimsenin sizi kandırmasını istemiyorum.” dedi.

Aslanoğlu ve Yüce daha sonra Arapgir ilçe merkezine gelerek burada da esnafları ziyaret ettiler. Aslanoğlu’na baba ocağında yoğun ilgi ile karşılandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız