SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cirit İçin Arsa İsteniyor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclis Üyeleri, Yazıhan ilçesini ziyaret etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er ve il genel meclis üyeleri 3. ilçe ziyaretini Yazıhan'a yaptı. İl Genel Meclis üyeleri ilk önce Yazıhan Kaymakamı Abdullah Abit Öztoprak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Şavata, "Her ay geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz ilçe ziyaretlerinin birini de Yazıhan'a yaptık. Biz her zaman diyoruz ki, mecliste 40 arkadaşız. Arkadaşlarımızla ilçelere gidiyor sorunları yakından takıp ediyoruz ve gittiğimiz her ilçede de bir müjde veriyoruz. Bu ziyaretlerde, ilçe problemlerini en yetkili ağızdan dinliyoruz" dedi.

Yazıhan Kaymakamı Abdullah Abit Öztoprak ise,"Sayın İl Genel Meclis Başkanımızı, İl Özel İdare Genel Sekreterimizi ve il genel meclis üyelerini Yazıhan'da görmek bizleriz mutlu ediyor. Yapılan işleri yerinde görmek eksikleri gidermek için çalıştığınızı biliyoruz. İnşallah el birliğiyle sorunları yeneriz" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrası Yazıhan'a bağlı belediye başkanları ve köy muhtarlarının da bulunduğu toplantı salonuna geçildi.
Burada yapılan toplantıya, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, Yazıhan Kaymakamı Abdullah Abit Öztoprak, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Er, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Murat Türksoy, İl Özel İdaresi Sulama Şube Müdürü İrfan Kaya, Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kara, Fethiye Belediye Başkanı Habip Yücel, Durucasu Belediye Başkanı Vahap Karaçay, Dirijanlılar Dernek Başkanı Nevzat Öztürk ve ilçeye bağlı 38 köy muhtarı katıldı.
Yapılan toplantıda Yazıhan ilçesinin sorunları masaya yatırıldı.

Toplantı sonrası İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, "Sorunların giderilmesi için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Şu anda bizlerden, ata sporumuz olan cirit oyununun yapılabilmesi için arsa tahsisi isteniyor. İnşallah bunu da el birliğiyle yapacağız" dedi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Er ise, "İlçenin ve belde belediye başkanlarının istekleri var. Bunları imkanlar ölçüsünde, en kısa sürede yapmaya çalışacağız "İfadelerini kullanarak, "Uyumlu bir meclisimiz var. İl Özel İdaresi olarak meclis üyelerimizle uyumlu şekilde hizmet yapıyoruz. Bunları yaparken hatalarımız olmuyor mu, hatalar insanlara mahsustur. Önemli olan hataları kabul etmek de erdemliliktir. Hizmette adaletli olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
Yazıhan Kaymakamı Abdullah Abit Öztoprak da, "Yapılan toplantı çok verimli geçti. Tekrar il genel meclis üyelerine sayın il genel sekreterine daire müdürlerine belde belediye başkanlarına ve köy muhtarlarına bu toplantıya katılımlarından dolayı mutluluğumu bir kez daha belirtmek istiyorum" dedi.

Yazıhan Belediye Başkanı Ali Kara ise konuşmasında, "Siz misafirlerimizi ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız