SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çirkin Görüntüye Engel

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Ulvi Saran, imaj ve güzellik iyileştirmesi yapan belediyeleri ödüllendireceğini söyledi.

Vali Ulvi Saran, Malatya'da yerleşim yerlerinin imajı ve güzelliğinin iyileştirme projesinin kamu ve sivil toplum kuruluşlarının ortak çalışması ile yürütüldüğünü belirterek, şehirlerin ana güzergahı girişlerindeki imara aykırı yapıların engelleneceğini belirterek, görsel estetiği bozan çirkinliklerin ve eklentilerin kaldırılması, dökülen duvarların tamir edilmesi ve boyanması gibi çalışmaların gönüllülük katılımı ve yasal zorunlulukların yerine getirilmesi ile yerine getirilmesine çalışıldığını ifade etti.

Saran, şehir giriş ve çıkışlarının önemli olduğuna dikkat çekip, "Özellikle şehirler arası yoldan geçenler, o şehir hakkında az çok bilgi sahibi oluyor. Bu nedenle, şehir giriş ve çıkışlarını güzel görünümlü yapmalıyız" dedi.

Karayolu'nun geçtiği köylerde evlerin boyanacağını aktaran Saran, "Çalışmalar ilçelerde başladı. Önce çalışma yapılacak noktalar fotoğraflarla tespit ediliyor. En güzel güzelleştirme yapan belde ve ilçe belediyelerine ödül verilecek. Bu çalışma ile hem yerleşim yerlerinde imaj düzeliyor, hem de hak ve hukuka riayet ediliyor" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız