SON DAKİKA
SON DEPREMLER

" Ciro 139 Milyon TL"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:20:55
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi Esenlik hizmetlerinin verildiği yeni binanın bölgeyi cazip hale getirdiği bildirildi. 
 
Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Yeşilevler yanı Şehir Mezarlığı yolu üzerinde yaptırılan Esenlik genel merkezi idari binası için 4 milyon TL harcandı. Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, yeni bina hakkında şöyle dedi: "27 Kasım 2011 tarihinde temeli atılan Esenlik Şirketi'nin genel merkezi dokuz ayda tamamlanarak hizmete girdi. Esenlik, daha önce idari bina hizmetlerini Saray Mahallesi'nde kendisine ait olmayan bir binada veriyordu. 22 Ekim 2011 tarihi itibariyle Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Şehir Mezarlığı yolu üzerinde mülkiyeti kendisine ait modern, donanımlı yeni idari binamızda hizmet veriyor. Bin 550 metrekare yapı oturum alanı ve 6 bin 100 metrekare toplam yapı alanına sahip idari binada birimler ayrı ayrı ele alınarak tasarlandı. Son afet yönetmeliğine uygun, kirişli radye temel sistemi ve c30/37 beton sınıfı kullanıldı. Çatı katı çelik konstrüksiyon olarak yapıldı. 266 metrekare yemekhane, dokuz dükkan, 505 metrekare süpermarket alanı ile hizmetini devam ettiriyor" 
 
Bölgede prestij bina olarak görülen ve içinde Esenlik market ile lokanta bulunan, önümüzdeki günlerde aile hekimi, eczane ve fırının da hizmete sunulacağı yeni binanın yanına küçük bir çocuk parkının da yapılacağını belirten Boyraz, "Yeni idari binamız bölgeyi cazip hale getirdi" diye konuştu. 
 
Esenlik süpermarketler hakkında da bilgi veren Boyraz, şube sayısının 25'e çıktığını belirterek bu yılki hedefin başarılı bir şekilde büyümeye devam etmek olduğunu vurguladı. 
 
Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, yaptığı açıklamada, hizmetler hakkında şöyle bilgi verdi: "1990 yılında ilk şubesini açan Esenlik Süprmarketler, 2010 yılında dört, 2011 yılında ise dört süpermarket şubesi açarak, şube sayısını 25'e; market alanını ise 20 bin 699 metrekareye çıkardı. Kahramanmaraş'ta üç, Adıyaman Gölbaşında bir şube olmak üzere Malatya dışında dört süpermarket şubesi açtık. Yeni şube açmak için fizibilite çalışmaları devam edecek, doğru yer bulunduğunda ise şube açmaya devam edeceğiz. Süpermarketlerde 2010 yılı cirosu: 115 milyon 307 bin 189 TL iken 2011 yılı cirosu: 139 milyon 056 bin 597 TL oldu." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız