SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çıtayı Yukarıya Taşıyacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:46:26
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kayısı Kenti Muhtarlar Derneği 2. Kongresini yaptı. Tek liste ile gidilen kongrede Erdal Yağlıcı yeniden (önde sağdan 2.) başkan seçildi. 

Dernek binasında yapılan kongrede konuşan Malatya Kayısı Kenti Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı, ”Derneğimizi kurduğumuz tarihte buyan yönetim kurulu ve muhtarlarımızla en iyi şekilde yönetmeye çalıştık. 20 Aralık tarihi itibariyle Yeşilyurt Muhtarlar Derneği ile birleşerek gücümüze güç kattık. Çıtayı daha yukarılara çıkartmak için çalışacağız"diye konuştu. 

Yağlıcı, Malatya Kayısı Kenti Muhtarlar Derneğin ismin değiştirerek, Kaysı Kenti Yeşilyurt, Battalgazi Muhtarlar Derneği olduğunu söyledi.

ÇAKIR'A ZİYARET

Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı ve beraberindeki muhtarlar Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. 

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı, Malatya’nın Büyükşehir olması ile birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet alanının genişlediğini belirterek, “Dernek olarak Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmaları yakinen takip ediyoruz. Mahallelerimize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bazı eksiklikler için de desteklerinizi bekliyoruz” dedi.  

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise yapılan çalışmalar sırasında muhtarları her zaman yanlarında gördüklerini belirterek; “Merkez ve kırsal mahallelerde yapacağımız çalışmalarda ilk önce muhtarlarımızla irtibata geçerek bilgiler alıyoruz. Büyükşehir olarak hizmetlerimizi önceki yıllara oranla artırarak devam ettiriyoruz. Önemli olan mahallelere hizmet götürerek, sorunları çözmek ve vatandaşın yanında olmaktır. Büyükşehir yapılanması ile birlikte Malatya’nın her noktasında çalışmalar yapıyoruz” şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız