SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çıtayı Yükselteceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:10:23
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve dernek yönetimi, Malatya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. 

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, "Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.’nin Malatya’nın fuarlar şehri olması ve Malatya’nın tanıtılması noktasında çok büyük gayretler sarf ettiğini, Sabri Akın beyin Kültür A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne atanmasıyla birlikte kültürel faaliyetler anlamında da çıtayı daha da yükseltmek için gayret edeceğini çok iyi biliyoruz. Bizler de sivil toplum kuruluşları olarak her türlü etkinliklerde Kültür A.Ş.’nin yanında olmaya gayret edeceğiz. Ben değerli Genel Müdürü Sabri Akın Beye yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Göreve geldiğim ilk günden itibaren dostlarımız beni yalnız bırakmadı. MÜSİAD Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca beni tebrik eden, ziyarete gelen ve çiçek gönderen herkese ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum. Önümüzdeki süreçte yapacağımız çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarının önerilerini ve katkılarını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız