SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çıtayı Yükseltmeyi Amaçladık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:26:37
A- A+ PAYLAŞ
Yeni yönetim kurulunun tanıtımı yapan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi'nin başkanı Namık Şahin, önümüzdeki yıllara ilişkin beklentiler ve güncel konularda açıklamalarda bulundu.
 
Başkan Namık Şahin, yaptığı açıklamada, "Yönetim kurulumuz ile birlikte MÜSİAD'ı daha ileriye götürmeyi, hizmet çıtasını yükseltmeyi, üyelerimize ve bölgemiz insanına sosyal ve ekonomik anlamda faydalı olmayı amaçladık. MÜSİAD çatısı altında, kökleşmiş hizmet şuuru ve ortak akılla, faaliyetlerimizi devam ettirmenin gayreti içerisinde olacağız. Üyeler arası ticaret, işbirliği ve ortaklık kültürünü yaygınlaştırmaya odaklı Sektör Kurulları Toplantısı düzenlenmesi, www.e-musiad.com portalının kullanırlığını arttırmak için çalışmalar yapılması, derneğin üye yapılanmasının güçlendirilmesi amacıyla teşkilatlanma çalışmalarının yapılması, MÜSİAD 18-29 yaş arası olan gençlerin üye olabildikleri Gençlik Kurulunun faaliyetlerine destek olunması, geçtiğimiz yılda olduğu gibi üyelerimize yönelik düzenlediğimiz Bilgilendirme-Sohbet Toplantıları ve üyelerimiz ile birlikte iş dünyasının da katılımıyla Panel, Konferanslar düzenlenmesi, yurt dışı-içi ticari ve kültürel geziler, yurt dışı-içi fuarlara katılım organizasyonları yapılacak. 2012 yılında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve IBF Uluslararası İş Formu Kongresi tanıtım çalışmaları yapılması ve katılım sağlanması, yerel ve ulusal yönetimle, iş çevreleriyle, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla, basınla ve yurt içi ve dışı kuruluşlarla diyaloglar sağlanması. Çerçeve Dergisi, Araştırma Raporları, Cep Kitapçıkları, Bölgesel Gelişme Raporları, Türkiye Ekonomisi Raporu, Ülke Raporları hazırlanmasına katkılar sağlanacak ve bu raporlar üyelerimize ve ilgili kuruluşlara ulaştırılması MÜSİAD'IN görev ve sorumluluğu, sadece temsil ettiği üyelerinin çıkarlarını korumak ile sınırlı değildir. Ülkemiz ekonomisinin sağlıklı ve istikrarlı bir yapıya kavuşması ile, toplumun genel çıkarları için çalışmalar yapmayı ve girişimlerde bulunmayı da, görev kabul etmekteyiz. Bu paralelde ekonomik, sosyal, toplumsal konularda MÜSİAD'ın 21 yıldır sergilediği vizyon doğrultusunda düşüncelerimizi kamuoyuyla paylaşmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı. 
 
MÜSİAD Malatya Şubesi yeni yönetim kurulu ve görev dağılımı şu şekilde yapıldı: 
 
"Namık Şahin - Şube Başkanı, Mustafa Akıncı- Başkan Yardımcısı, Murat Tokmak - Başkan Yardımcısı, H.Osman Yağız -Başkan Yardımcısı , Teşkilatlanma Komisyonu  Tahsin Öner, Muharrem Poyraz, Sektör Kurulları Komisyonu, Yaşar Bulgurlu, Abdullah Öngenli , Bütçe ve Mali İşler Komisyonu, Kasım Altunkaya, Bayram Dağaşan, Basın Yayın ve Eğitim Komisyonu İsmail Uruç, Selim Pala, Cebrail Odacı Kurumsal İlişkiler Komisyonu Şaban Algül, Ergin Erdemir ." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız