SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çitlembik" Eğlendirdi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:12:15
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu (DABO) geleceğin yıldızlarını yetiştirmeye devam ediyor. Yaz çalışmalarını Atatürk Anadolu Kız Lisesi'nde devam ettiren 12 Dev Adam Basketbol okulunun antrenmanını ‘Çitlembik Abla' ziyaret etti.

Türkiye genelinde yetiştirdiği sporcular ile adından sıkça söz ettiren Malatya 12 Dev Adam Basketbol okulu, yaz çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Minik sporcularıyla antrenmanlarını şenlik havasında sürdüren 12 Dev Adam Basketbol okulunun bugün ki antrenmanını ‘Çitlembik’ Ablaları ziyaret etti. Çitlembik ablalarını karşılarında gören minik sporcular, mutluluktan havalara uçtu. Minik sporculara Bubble Show (Balon Show) gösterisi sunan ‘Çitlembik’ abla, çocukları da gösteriye dahil etmeyi ihmal etmedi. Balonların arasında kalan çocuklar, gösteri boyunca gönüllerinde eğlendiler.

Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu antrenörü Bayram Acar, ‘Çocukların basketbol antrenmanlarının neşeli geçmesi için ellerinden geleni yaptıklarını’ söyledi.

Acar, “Malatya 12 Dev Adam Basketbol okulu (DABO) olarak, burada geleceğin sporcularını yetiştiriyoruz. Bu kapsamda yaz çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Her sene olduğu gibi bu senede okulumuza büyük bir ilgi var. Bugün ki antrenmanımızda bir sürpriz yaşadık. Çocuklarımızın ‘Çitlembik’ ablası, antrenmanımızı ziyaret etti. Çocuklarımıza ‘Bubble Show’ yaptı. Çocuklarımıza doyasıya sosyal ve kültürel bir etkinlik sundu. Çitlembik abla, hafta sonu da Malatya Park Avm’de çocuklara bir gösterisi sunacak. Kendisine okulumuz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız