SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Civciv mi Çıktı, Kuş mu?..'

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Teşkilatı'nın başlattığı Büyük Buluşma etkinlikleri, Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı beldesinde devam etti.

CHP Bostanbaşı Belde Teşkilatı'nın açılışı kapsamında gerçekleştirilen Büyük Buluşma Toplantısına CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Malatya Barosu Başkanı Selahattin Sarıoğlu, CHP Malatya İl Başkanı Veli Ağbaba, Hekimhan Belediye Başkanı Sait Özoğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, Arguvan Belediye Başkanı Hüseyin Taştan, Ören Belediye Başkanı Aziz Bakır, eski Milletvekili Muharrem Kılınç, ilçe başkanları, MASİAD Başkanı İbrahim Güngör, eski Yeşilyurt Belediye Başkanı Sosyal Kekevi, köy muhtarları ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Törende konuşan CHP Bostanbaşı Belde Başkanı Şükran Tipi, "Bu beldeye atandıktan sonra hedefim en fazla üye kazandırmaktır. Şimdi 240 üyeye ulaşmış durumdayız. Bunlardan 180'i bayanlardan oluşuyor, aynı desteği erkeklerden ve gençlerden de bekliyoruz" dedi.

CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Hamit Kiraz ise, "Yeni belde başkanlığımız daha fazla üye yapmak için çalışacaktır. Bizler köy, kent demeden halkımızın yanına gidip partimizin politikalarını anlatacağız. Yapacaklarımız birlik ve beraberlik ile olacaktır. Biz iktidara hazırız" ifadelerini kaydetti.

CHP İl Başkanı Veli Ağbaba, "Bugün burada 240 arkadaşımız CHP'nin iktidar yürüyüşü için partimize katıldı. Partimize katılanları hiçbir önyargı gözetmeden, bir şey söylemeden 40 yıllık partili gibi kucaklıyoruz ve kucaklamaya devam edeceğiz. Bizler önümüzdeki dönemde Türkiye için önemli bir çalışmayı burada başlatıyoruz. Anayasa Mahkemesi'nin geçen hafta aldığı referandum kararını hepiniz biliyorsunuz. Bu referandum AKP'nin söylediği gibi demokratikleşme paketi değil. Genel başkanımız örnek verdi.
Anayasa Mahkemesi Başkanı telefonlarla üyeleri çağıramıyor. Özel kuryelerle toplantı yapılacağını bildiriyor. Herkes telefonla konuşurken dikkat ediyor. Basın yazdıklarına dikkat ediyor. Bunun adı nedir? Faşizmdir. Önümüzdeki dönemde oylayacağımız şey demokrasi mi, faşizm mi? Bunun oylamasını yapacağız. Hepimizin bu anlayışla mücadele edeceğinize inanıyorum Türkiye'nin aydınlık yarınlarına sahip çıkanlar hep beraber hayır oyunu kullanacak" şeklinde konuştu.

Ağbaba, "İlerleyen günlerde Gündüzbey'de bir belde binası daha açacağız. Hekimhan ilçesinde İpekyol, yine Kocaözü beldelerinde ve Akcadağ ilçesinde bazı belde binaları açacağız. Seçime kadar CHP bürosunun olmadığı belde kalmayacak. Bu çalışmaları hep beraber yürütüyoruz. Tüm Malatyalıların Genel Başkanımız ile kucaklaşması 24 Temmuz'da Malatya'da olacak" dedi.

CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ise, "Çağdaş Türkiye'yi yaratan hanımlardır. Belde başkanına teşekkür ediyorum. İl başkanım ve arkadaşları çok güzel işler yapıyor. Referandum ve açılım konuşmalarını konuşmak istiyorum. 'Açılım yapacağız' dediler. Demokratik açılımdan civciv mi, kuş mu çıktı bilmiyorum. Bir hiç çıktı, bu konuda samimi değiller. Ülkedeki herkes bizim vatandaşımız. Sonra Alevi açılımında da bir hiç çıktı. Referanduma gelelim. 12 Eylül faşizmiyle aynı tarihe geliyor. Bu nedenle hepimize görev düşüyor. Çocuklarımızın geleceği için Türkiye hayır demek zorunda" ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız