SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çivril'e İçme Suyu ve Kanalizasyon Şebekesi

0
Güncellendi - 2017-08-22 21:06:00
Çivril'e İçme Suyu ve Kanalizasyon Şebekesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Yazıhan İlçesi Çivril Mahallesi’nde 7,5 kilometre içmesuyu altyapısı ve 2 kilometre kanalizasyon altyapısı çalışmalarını tamamladı.

Çivril Mahalle Muhtarı Erdal Dönmez: “Yapılan Çalışmalardan Çok Memnunuz”

Mahallede yapılan çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini belirten Muhtar Dönmez, “ MASKİ’nin yaptığı çalışmalarla mahallemizin var olan içmesuyu altyapısı yenilendi ve bir kısım içmesuyu hattı yeniden inşa edildi. Mahallemizde kanalizasyon altyapısı yoktu 2.000 metrelik kanalizasyon hat çalışması yapıldı. Artık mahallemizde kanalizasyondan kaynaklı rahatsız edici kokular olmuyor. Mahallemizin daha güzel ve hijyenik olmasından çok memnunuz. MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir’ e ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ a bize sundukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. “ dedi.

Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir: “700 Bin TL Maliyetinde 9,5 Kilometrelik Altyapı Çalışması Yaptık”

Malatya’nın her ilçesine mahallesine hizmet ulaştırabilmek için yoğun çalışmalar yaptıklarını belirten Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir de, “Malatya’nın tamamında içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yazıhan ilçesi Çivril Mahallesi’nde maliyeti 700 Bin TL olan toplamda 9,5 kilometrelik altyapı çalışmamızı tamamladık. Yaptığımız 7,5 kilometrelik içmesuyu altyapısı çalışması ile mahallenin mevcut içmesuyu altyapısını tamamen yeniledik ve belli bir kısım içmesuyu altyapısını yeniden inşa ettik. Mahallede mevcut bir kanalizasyon altyapısı yoktu. 2 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışması ile kanalizasyon altyapısını inşa ettik. 1 adet su deposu, 47 adet muayene bacası ve 30 adet parsel bacası ile 1 adet 500 kişilik fosseptik çalışmamızı tamamladık. Çivril Mahallemizin artık içmesuyu ve kanalizasyon sıkıntısı olmayacak. Malatya merkez ve ilçelerinde altyapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz güzel şehrimiz Malatya’ya 50 yıllık sağlam altyapı inşa edebilmek. Altyapı çalışmalarımız mahallemize hayırlı olsun. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız