SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çizmelerimizi Çektik Geldik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:55:12
A- A+ PAYLAŞ
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Teşkilatı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen panele, 8 CHP'li kadın milletvekili katıldı.
 
Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen panele CHP Grup Başkan Vekili ve Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan ile CHP'li vekiller Sebahat Akkiraz, Ayşe Nedret Akova, Ayşe Eser Danışoğlu, Hülya Güven, Sedef Küçük, Sena Kaleli, Binnaz Toprak ve Veli Ağbaba katıldı. Partililerin büyük coşkusu altında Kongre ve Kültür Merkezi'ne giren CHP'li milletvekilleri, salondakilere karanfil dağıttı. Panele, CHP Malatya İl Teşkilatı'nın yanı sıra çevre illerden de partililer katıldı. Partili kadınlar, milletvekillerine yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte bir konuşma yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, "CHP'lilere ve Malatyalılara bir ilki yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kadar büyük bir coşku ve sıcak karşılama için de tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz" dedi. 
 
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise, Malatya'da bir ilki yaşadıklarını kaydetti. Ağbaba, Malatya'ya gelen kadın milletvekillerine teşekkür ederek, "Milletvekillerimiz dün mecliste mücadele ediyorlardı, bugünde eteklerindeki çamurlarla Kürecik'teki radar üssüne tırmandılar. Tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. Türkiye'de gazetecilerin mesleklerini yaptıkları için işsiz kaldıklarını iddia ederek, "Bizler var olduğumuz sürece haksızlıklara karşı durmaya; insan hakları, barış ve özgürlük mücadelesi vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 
 
CHP Grup Başkan Vekili ve Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan da, "4+4+4" uygulamasını eleştirdi. Tarhan, "4+4+4" uygulamasının Anadolu'da eğitim gören kız çocuklarını etkileyeceğini savundu. Kürecik'te gerçekleştirilen eyleme de değinen Tarhan, "Çizmelerimizi çektik ve mücadele aşkıyla Malatya'ya geldik. Bundan sonrada füze üssüne karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız