SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çobana Domuz Saldırısı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da koyunları otlatan 17 yaşındaki çoban, bir yaban domuzunu saldırısı sonucunda 3 ayrı yerinde ağır yaralandı. Genç çoban hastanede tedavi altına alındı. Öte yandan, Yeşilyurt Cumhuriyet Örnekköy'de de 32 yaşındaki çoban, hayvan otlatırken sara krizi geçirdi ve başını taşa çarparak yaşamını yitirdi.

DOMUZ SALDIRISI..
Olay, Akçadağ ilçesine bağlı Yağmurlu köyünde meydana geldi. Koyunlarını otlatan 17 yaşındaki Emin Boztaş, bölgede gruplar halinde dolaşan yaban domuzlarından birinin saldırısına uğrayarak diz ve ayaklarından yaralandı.

Çevredeki diğer köylüler tarafından atla köye götürülen çoban, buraya çağrılan 112 acil servis ambulansı ile Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne getirildi. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Emin Boztaş, daha sonra ortopedi servisinde tedavi altına alındı.

Genç çobanın babası Hanifi Boztaş, bölgede çok sayıda yaban domuzunu bulunduğunu anlatarak oğlunun koyunları otlatırken, saldırıya uğradığını belirtti.

SARALI ÇOBANIN ÖLÜMÜ..
Öte yandan, Yeşilyurt Cumhuriyet Örnekköy onatlı mezrasında hayvan otlatmakta olan 32 yaşlarındaki E.Ö., arazide sara krizi geçirdi ve başını taşa çarptı. E.Ö.'nün olay yerinde öldüğü, olaya Yeşilyurt Cumhuriyet Başsavcılığı'nın el koyarak soruşturmaya başladığı, cesedin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız