SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuğa Çarptı, Şikayetçi Oldu!..

A- A+ PAYLAŞ

Aşağıbağlar Mahallesi’nde çocuğa çarptıktan sonra durmayan, daha sonra şikayet üzerine ifadesi alınan sürücü, “aracına zarar verdiği” gerekçesiyle çocuk ve ailesinden şikayetçi oldu. Bu arada, hafta sonunda il merkezi ve ilçelerde meydana gelen kazalarda da, 9 kişi yaralandı.

ÇARPTI, SONRA..
Aşağıbağlar Mahallesi Taşocağı Caddesi üzerinde saat 14.00 sıralarında yürümekte olan 12 yaşındaki S.A. adlı kız çocuğun sağ koluna, aradan gelen bir araç çarptı ve yere düşürdü. Araç durmayıp devam ederken, evine giden küçük kızı annesi M.A. hastaneye götürdü. Burada polise ifade veren anne M.A., kazayı anlattı ve kızına çarpan araç sürücüsünden şikayetçi olduğunu bildirdi.

Polisin verdiği bilgiye göre; bir süre sonra kendisine ulaşılan 30 yaşındaki araç sürücüsü İ.L., çocuğun durumunun iyi olduğunu düşünerek kaza yerinden ayrıldığını, ayrıca aracında kaza sırasında meydana gelen hasardan dolayı, S.A. ve ailesinden şikayetçi olduğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Sivas Caddesi üzerinde, Çevreyolu’na doğru gitmekte olan G.Ö. yönetimindeki otoyla, benzin istasyonuna girerken, aniden önüne çıkan 25 yaşındaki A.K.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Hasanbey Caddesi 13. Sokakta da M.Ö. yönetimindeki otoyla giderken, bisikletiyle aniden yola çıkan K.A.’nın, otonun arka kısmına çarptığı ve 14 yaşındaki bisiklet sürücüsünün ağır yaralandığı bildirildi.

Battalgazi ilçesinin Dolamantepe Mahallesi’nde, B.K. adlı şahıs yönetimindeki odoyla giderken, aniden yola çıkan 5 yaşlarındaki B.Ş. adlı çocuğa çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Yeşilyurt İlçesi Yakınca Kasabası sınırlarındaki Yakınkent Oğuz Kağan Caddesi’nde Çiğdem İnce yönetimindeki 44 KV 886 plakalı oto ile, Mehmet Ali Kanuni yönetimindeki 44 FR 644 plakalı araca sol tarafından çarptı ve kazada maddi hasar meydana geldi.

Arapgir- Malatya yolunun 25. kilometresinde 03.45 sıralarında İlker Büyükbeşe yönetimindeki 27 BN 791 plakalı oto, aşırı hız nedeniyle gevşek zeminde savruldu ve araç hasar gördü.

Hekimhan ilçesi Hasançelebi Kasabasında Hüseyin Hüseyinoğlu’na ait 44 AF 724 plakalı minibüs, freninin patlaması sonucu Gülbahar Dönmez’e ait eve çarptı. Ev ve araçta hasar meydana geldiği bildirildi.

İPAŞ Fabrikası kavşağında Ufuk Şengül yönetimindeki 35 Y 1212 plakalı oto ile Beylerderesi yönünden Sivas yoluna döndüğü sırada, arkasından gelmekte olan Mehmet Erdoğan yönetimindeki 44 EV 950 plakalı araç çarptı. Kazada 35 plakalı otoda bulunanlardan 57 yaşındaki Vahide Sağlam ile aynı isimli 21 yaşındaki Vahide Sağlam yaralandı.

Pütürge ilçesi Tepehan Beldesi Nohutlu Köyünden Malatya yönüne gelmekte olan Abdullah Albay yönetimindeki 34 BL 9715 plakalı oto, 10. kilometrede viraja hızlı girince takla attı. Araç hasar gördü.

Özsan Sanayi Sitesi önündeki ışıklarda, Bayram Kırboğa yönetimindeki 44 FL 789 plakalı kamyon ile Ankara yönüne giderken, ışıkta durmakta olan Mehmet Öğüt yönetimindeki 44 AH 842 plakalı araca arkadan çarptı ve hasara neden oldu.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan Kubilay Kaçar yönetimindeki 34 BT 6933 plakalı araç, Karanlıkdere Tünel mevkiinde viraja hızlı girince şarampola yuvarlandı. 18.30 sıralarındaki kazada Celal Aygördü, Elattin Aygördü, Hasan Hüseyin Kaçar yaralandılar.

Arguvan ilçesinin İçmece Köyünde, Mehmet Yıldırım traktörünü düz kontak yaptırarak çalıştırmak isterken, vitesteki araç çalıştı ve hareket etti. Yıldırım, traktörü durdurmak isterken, savrularak ağır yaralandı ve Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız