SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuğu İmam Vurmuş

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da camideki kurşunları almaya gelen 13 yaşındaki hurdacıyı silahla vurduğu iddia edilen cami imamı, tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay Çarmuzu Mahallesi'ndeki Tepebaşı Camii yanında meydana geldi. Silahla yaralama olayının ihbar edilmesi üzerine olay yerine giden ekipler, hurdacılık yapan 13 yaşındaki R.Y. adlı çocuğu yaralı vaziyette gördü. Olay yerine gelen ambulans ile küçük çocuk Turgut Özal Tıp Merkezi'ne götürüldü.

Olaydan sonra ifadesi alınan Tepebaşı Camii İmamı Erol Y. (43), camiden hurda kurşunları çalmak isteyen şahıslardan R.Y. ile aralarında boğuşma olduğunu, bu sırada olay yerine gelen oğlu S.A.Y.'nin kazara kırma tabir edilen tabanca ile R.Y.'yi vurduğunu iddia etti.

İmamın oğlu S.A.Y. (17) ise Cumhuriyet Savcısına verdiği ifadesinde, önce hurdacıyı kendisinin vurduğunu söylediği sonra ise, hurdacıya babasının ateş açtığını söylediği belirtildi.

Olay, polis vukuat raporunda şöyle anlatıldı:

"03/06/2009 günü saat: 13.55 sıralarında yukarıda belirtilen adreste silahla yaralama olayının olduğu bildirilmesi üzerine olay yerine intikal eden görevlilerimizce mağdur R.Y.’nin çene kısmından ateşli silahla yaralı olduğu görülmesi üzerine ambulans marifeti ile T.Ö.T.M.’ne sevki sağlanmış, olayla ilgili ifadesi alınan şüpheli E.Y., **** Camisinden hurda kurşunları çalmak isteyen şahıslardan R.Y. ile aralarında boğuşma olduğunu, bu sırada olay yerine gelen oğlu S.A.Y.’nin kazara kırma tabir edilen tabanca ile R.Y.’yi vurduğunu beyan etmiş, yaşı küçük olan şüpheli S.A.Y., C.Savcısının huzurunda alınan ifadesinde; R.Y.’yi önce kendisinin silahla vurduğunu beyan ettiğini fakat aslında şahısı kendisinin değilde babasının vurduğunu beyan etmiş, şahıs alınan ifadesinin ardından C.Savcısının talimati ile salıverilmiş, olay esnasında parmağından yaralanan şüpheli E.Y., tedavisi yapılmak üzere T.Ö.T.M.’ne sevk edilmiş, olayda kullanılan tek kırma tabir edilen tabanca ile 1 adet deforme olmuş av fişeği plastik tapası muhafaza altına alınmış olup, tahkikata devam edilmektedir."

İmam Erol Y. Tutuklanarak cezaevine konulurken, oğlu S.A.Y. ise serbest bırakıldı. Hurdacı çocuğun ise halen hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız