SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuğu Vurdular, Kaçamadılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:57:48
Çocuğu Vurdular, Kaçamadılar
A- A+ PAYLAŞ

Fahri Kayahan’da gece iki kişi içinde bulundukları otomobilden havaya ateş açarak gezerken, kurşunlardan birisi duvara çarptıktan sonra sekerek 5 yaşındaki çocuğu kolundan yaraladı. Polis, olay yerinden kaçan otomobili Beydağı Devlet Hastanesi arkasında kıstırdı. Biri cezaevi firarisi olduğu saptanan şahıslar, 2 tabanca ile yakalanırken, araçta bir miktar esrar ve bira kutuları bulundu.

Olay, Çarşamba gecesi saat 22.30 sularında yaşandı. Fahri Kayahan Bulvarı'ndaki olayda, 44 PL 170 plakalı araçla gezinmekte olan Mustafa G. ve Mehmet V. adlı şüpheliler yanlarında bulundurdukları tabancalar ile havaya ateş açtılar. Bir apartmanın duvarına çarparak seken kurşunlardan birisi o esnada dışarıda olan 5 yaşındaki Baran Y.S. adlı çocuğun kolunu sıyırdı. Çocuk hafif yaralandı.

Olayı gören vatandaşlar, hızla uzaklaşmakta olan otonun plakasını polis ekiplerine bildirdiler. Çevreyi abluka altına alan polis ekipleri aracın izine, yapımı devam eden Nikah Sarayı'nın karşısındaki yolda rastladılar. Polis araçlarının takibe başladığı otomobil, Beydağı Devlet Hastanesi arkasında kıstırıldı, içerisinde bulunan ve adlarının Mustafa G. ile Mehmet V. olduğu öğrenilen iki şahıs etkisiz hale getirildikten sonra kelepçelenerek polis aracına alındı. Otomobilde yapılan aramada, kapı yanlarında her iki şahsa ait ruhsatsız 1'er tabanca, bir miktar esrar ile bira kutuları bulundu.

Sümer Polis Merkezi'ne götürülen şahıslardan Mustafa G.'nin cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.

"KAVUN", ADAM YARALADI!.

Bu arada, Çarşamba akşam saatlerinde Büyük Mustafa Paşa Mahallesi'ndeki parkta Hasan T. adlı kişi, bıçaklı saldırı sonucu yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olayı "Kavun" lakaplı Vural H. adlı şahsın gerçekleştirdiği belirlenirken, şahıs kısa bir süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan, 02.00 sıralarında da Yeni Cami önündeki Soykan Parkı'nda iki grubun kavgasında 1 kişi bıçakla yaralandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız