SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuğu Vurdular!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki grup arasındaki kavga nedeniyle bir otomobilden başka bir otomobile pompalı tüfekle ateş açılması esnasında yolda geçmekte olan 13 yaşındaki bir çocuk yaralandı.

Olay, Çarmuzu yolunda meydana geldi. Emniyete yapılan ihbarda, iki ayrı Tempra marka otomobilden birinden diğerine silahla ateş açıldığı belirtilince, bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi. Olaya karışan otomobiller, ekiplerin dur ikazlarına uymayarak, kaçtılar. Polislerle bir süre kovalamaca yapan her iki araçta ekiplerin başarılı çalışması sonucunda durdurularak içerisindeki 4 şüpheli gözaltına alındı.

Ancak, olay esnasındaki ateş nedeniyle evden dondurma almak için çıkan 13 yaşındaki Bülent Öncü adlı çocuk her iki ayağına saçma gelmesi nedeniyle yaralandı. Olay yerine giden ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük çocuk, buradaki il müdahaleden sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Çocuğa 16 ayrı saçmanın isabet ettiği tespit edildi.

Ekipler tarafından olaya karışan 44 DS 087 plakalı otomobilin durdurulduğu noktada içerisindeki şahısların tarlaya attığı dolu mermi ve pompalı tüfek polislerin çalışması sonucunda bulundu. Olay Yeri İnceleme Uzmanlarının yaptığı çalışma sonucunda pompalı tüfek ve dolu mermiler Emniyete götürüldü.

Olaya karışan toplam 4 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız