SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuğun Ölümüne yol açtı

A- A+ PAYLAŞ

Darende Ayvalı beldesinde kayısı ağaçlarını ilaçlamakta olan şahsın dikkatsizliği sonucu traktörle ilaçlama makinesi arasında sıkışan 8 yaşındaki çocuk ağır yaralandı ve hastaneye kaldırılırken öldü.

Olay, Pazar günü 16.00 sıralarında meydana geldi. 28 yaşındaki A.T., ağaçları ilaçlamak üzere traktörün arkasına bağladığı ilaçlama makinesiyle çalışırken, yanında oynayan 8 yaşındaki akrabası A.T., traktörle makine arasında sıkışarak ağır yaralandı.Darende Devlet Hastanesi’ne götürülmek isteyen A.T. yolda yaşamını yitirirken, A.T. hakkında soruşturmaya başlandı.

Merkez Topraktepe Köyünde de 6 yaşındaki F.I. adlı kız çocuk, evlerinin yakınında bulunan 1 metre genişliğindeki su kanalının üstünden karşıya geçmek isterken kanala düştü ve yaralandı. F.I. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Yeşilyurt İlçesi Yakınca beldesi Karlık Mahallesi’nde 13 yaşındaki S.S. adlı erkek çocuk, evlerinin yanındaki inşaatın ikinci kat balkonunda oynarken, aşağıya düştü ve ağır yaralı olarak Beydağı Devlet Hastanesi7nde tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız